Ψυχαγωγία Ενημέρωση

«Το καφέ της Χαράς»: Ο «Μανωλάκης» και η «Βάλια» αποκαλύπτουν την ηλικία τους

«Το καφέ της Χαράς»: Ο «Μανωλάκης» και η «Βάλια» αποκαλύπτουν την ηλικία τους

Δεκαπέντε χρόνια μετά τη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία του, το «Καφέ της Χαράς» επέστρεψε στις οθόνες μας.

Ο Περίανδρος Πώποτας και οι υπόλοιποι χαρακτήρες από το Κολοκοτρωνίτσι έκαναν «ποδαρικό» την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στον ΑΝΤ1, ανήμερα των 30 χρόνων λειτουργίας του.

Ο Μανωλάκης και η Βάλια, τα τηλεοπτικά παιδιά του Χάρη Ρώμα και της Ρένας Λουιζίδου αντίστοιχα, έχουν πλέον μεγαλώσει και ομορφύνει.

Οι κατά κόσμον Έφη Ρασσιά και Πάρης Σκαρτσολιάς, έδωσαν την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη σχετικά με την επιστροφή του Καφέ της Χαράς και αποκάλυψαν την ηλικία τους.

Οι δυο ηθοποιοί μίλησαν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων και την ηλικία τους. Η Έφη Ρασσιά είναι λοιπόν

0000

25 ετών, ενώ ο Πάρης Σκαρτσολιάς 27.

Η Έφη Ρασσιά, η οποία είναι ανιψιά του Χάρη Ρώμα, σπούδασε Νομική στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, ενώ ο Πάρης Σκαρτσολιάς συνέχισε να κάνει κάποιες τηλεοπτικές εμφανίσεις. Στο νέο Καφέ της Χαράς θα δούμε αν τελικά κρατάνε οι παιδικοί έρωτες, αποκάλυψαν μεταξύ άλλων, οι δύο ηθοποιοί.

Λίγα λόγια για το νέο «Καφέ της Χαράς»

Κολοκοτρωνίτσι 2019: Το Καφέ της Χαράς δεν υπάρχει πια. Έχει καταστραφεί ολοσχερώς από εμπρησμό χωρίς να υπάρχουν στοιχεία για τον ένοχο, παρά μόνο υπόνοιες. Το πρωί των δημοτικών εκλογών του χωριού, ο Μάνος Πώποτας βλέπει μέσα στα ερείπια του Καφέ μια νέα, όμορφη κοπέλα. Είναι η Βάλια, η κόρη της πρωτευουσιάνας, η παιδική του φίλη και πρώτος του έρωτας. Δικηγόρος πλέον εκείνη έχει έρθει στο χωριό για να διαλευκάνει ποιος έκαψε το Καφέ. Ο Περίανδρος, που δεν έχει ξεπεράσει ποτέ την Χαρά, γίνεται έξαλλος που ο γιός του αποφάσισε να φιλοξενήσει την κόρη της γυναίκας που κάποτε τον εγκατέλειψε, γιατί φοβάται μήπως μετά τα «κακά» έρθουν και τα «χειρότερα». Και έρχονται όταν μπροστά του εμφανιστεί ως φάντης μπαστούνι και η Χαρά!

Στο «Καφέ της Χαράς» μπαίνουν νέα πρόσωπα που έρχονται να αναστατώσουν το χωριό, ενώ βλέπουμε πώς έχουν εξελιχθεί και κάποιοι από τους αγαπημένους μας Κολοκοτρωνιτσιώτες.

Leave a Comment