Ψυχαγωγία Ενημέρωση

«Το Καφέ της Χαράς»: Ο Μανωλάκης ποζάρει με τη Βάλια 16 χρόνια μετά [εικόνα & βίντεο]

«Το Καφέ της Χαράς»: Ο Μανωλάκης ποζάρει με τη Βάλια 16 χρόνια μετά [εικόνα & βίντεο]

Μια φωτογραφία με τη συμπρωταγωνίστριά του στο «Καφέ της Χαράς» Έφη Ρασσιά, ανέβασε στο Instagram, ο «Μανωλάκης», Πάρης Σκαρτσολιάς.

Οι δυο τους συναντήθηκαν με αφορμή το ριμέικ του «Καφέ της Χαράς». «Με τις γυναίκες της τηλεοπτικής μου ζωής! Καφέ της Χαράς 4 σεζόν!!!!», έγραψε ο νεαρός ηθοποιός δίπλα από τη φωτογραφία.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Μανωλάκης και η Βάλια από το «Καφέ της Χαράς»

Τη «Βάλια» και τον «Μανωλάκη» τους γνωρίσαμε πριν από αρκετά χρόνια, όταν και οι δυο ήταν πολύ μικροί μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Το καφέ της Χαράς», που υπογράφει ο Χάρης Ρώμας.

Ο Πάρης Σκαρτσολιάς υποδυόταν τον γιο του αυστηρού δημάρχου του χωριού Περίανδρου Πώποτα και η Έφη Ρασσιά την κόρη της «πρωτευουσιάνας» Ρένιας Λουιζίδου, που με την άφιξή της έφερε τα πάνω-κάτω στο χωριό.

0000

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Πάρης Σκαρτσολιάς στο Instagram

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Πάρης Σκαρτσολιάς στο Instagram

Οι δυο τους πλέον έχουν μεγαλώσει, ενώ συνεχίζουν να κάνουν τα δικά τους βήματα στον κόσμο της υποκριτικής. Μάλιστα, πριν από λίγους μήνες, η Έφη Ρασσιά πήρε το πτυχίο της στη Νομική, αλλά δε θέλει να εγκαταλείψει τη μεγάλη της αγάπη, την ηθοποιία. Πρόσφατα, για τη νεαρή κοπέλα είχε μιλήσει συγκινημένος ο θείος της, Χάρης Ρώμας.

Σε λίγο καιρό πρόκειται να επιστρέψουν και πάλι στους ρόλους που τους γνωρίσαμε 16 χρόνια πριν. Το «Πρωινό» μετέδωσε backstage πλάνα από τη φωτογράφιση όλων των ηθοποιών που θα συμμετάσχουν στο «Καφέ της Χαράς».

Leave a Comment