Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Το λιτό σχόλιο του Πέτρου Κωστόπουλου για τον γάμο Μπαλατσινού - Κικίλια [βίντεο]

Το λιτό σχόλιο του Πέτρου Κωστόπουλου για τον γάμο Μπαλατσινού - Κικίλια [βίντεο]

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβουν σήμερα το απόγευμα Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας. Ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν άφησε ασχολίαστο αυτό το ευχάριστο γεγονός,’για το οποίο μίλησε στην εκπομπή του, «Όλα Λάθος».

Όλες οι προετοιμασίες για το γάμο έχουν ολοκληρωθεί και οι δυο τους θα ενώσουν τις ζωές τους σήμερα το απόγευμα στις 18:00 στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων, ένα ειδυλλιακό εκκλησάκι που βρίσκεται στο λόφο του Λυκαβηττού. Η θέα από εκεί είναι εντυπωσιακή, καθώς μπορεί να αγναντέψει κάποιος όλο το λεκανοπέδιο, με το σημείο να αποτελεί και πόλο έλξης ειδικά για τους τουρίστες. Στο γάμο τους θα είναι παρόντες και οι γονείς του ζευγαριού, με τους οποίους δείπνησαν δύο 24ωρα πριν τη μεγάλη μέρα, αλλά και οι κόρες της παρουσιάστριας, Αμαλία και Αλεξάνδρα, που ήρθαν πριν μερικές μέρες στην Ελλάδα για να βρεθούν στο πλευρό της διάσημης μαμάς τους.

Το σχόλιο του Πέτρου Κωστόπουλου για το γάμο Μπαλατσινού - Κικίλια

Αυτό που σίγουρα δεν περίμενε κανείς ήταν να σχολιάσει ο Πέτρος Κωστόπουλος την χαρμόσυνη είδηση για την πρώην σύζυγό του. Στην εκπομπή «Όλα λάθος», μάλιστα, συνέβη κάτι απίστευτο! Ετοίμασαν και παρουσίασαν ένα βίντεο αφιέρωμα στον γάμο του ζευγαριού.

«Όσοι παντρεύτηκαν και όσοι θα παντρευτούν να ‘ναι καλά οι άνθρωποι. Να ζήσουν και να είναι καλά για πάντα. Να ‘ναι καλά οι άνθρωποι», αρκέστηκε να πει στο φινάλε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Leave a Comment