Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Το σπαρακτικό κλάμα ενός 9χρονου με νανισμό λόγω του μπούλινγκ στο σχολείο του

Το σπαρακτικό κλάμα ενός 9χρονου με νανισμό λόγω του μπούλινγκ στο σχολείο του

Εννιάχρονος με νανισμό: Πρόκειται ένα παιδί, το οποίο έχει καταγωγή από την Αυστραλία και πάσχει από νανισμό. Σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ο Quaden, αναφέρει πως θέλει να πεθάνει. Μάλιστα, τα παιδιά τον κοροϊδεύουν τόσο για το ύψος του, όσο και για νανισμό. Ωστόσο, η συγκίνηση του κόσμου είναι έκδηλη και μάλιστα και από διάσημες προσωπικότητες, όπως ο Μπραντ Γουίλιαμς, αλλά και ο Χιου Τζάκμαν.

Εννιάχρονος με νανισμό: Τι ανέφερε, ο Quaden

«Θέλω να πεθάνω δώσε μου ένα σχοινί, δώσε μου ένα μαχαίρι να το κάνω. Κανείς δεν κάνει τίποτα, ούτε κι εσύ! Θέλω κάποιος να με σκοτώσει. Αυτό είναι το πιο σκληρό βίντεο που έχω δει. Ένα 9χρονο αγόρι θέλει να αυτοκτονήσει λόγω του εκφοβισμού που δέχεται στο σχολείο. Τι συμβαίνει στον κόσμο μας; Ας υποστηρίξουμε τον Quaden και ας δείξουμε του ότι δεν είναι όλοι εναντίον του».

Εννιάχρονος με νανισμό: Το βίντεο που ανέβασε ο Rob Shehadie στο

0000

Twitter

Εννιάχρονος με νανισμό: Το βίντεο που ανέβασε η μητέρα του Quaden, Yarraka Bayles, στο Facebook

Εννιάχρονος με νανισμό: Τι είπε ο κωμικός, Μπραντ Γουίλιαμς, ο οποίος συγκέντρωσε 150.000 δολάρια για τον Quaden

«Δημιουργώ αυτό το GoFundMe για να κάνω γνωστό στον Quaden ότι ο εκφοβισμός δεν θα γίνει ανεκτός και ότι είναι ένας θαυμάσιος άνθρωπος που αξίζει χαρά. Θέλω ο Quaden και η μητέρα του να πετάξουν στην Αμερική, να τους φέρω σε ένα ωραίο ξενοδοχείο και να τους πάω στη Disneyland.

Δεν το κάνω μόνο για τον Quaden, αλλά και για όποιον έχει δεχθεί bullying στη ζωή του και του είπαν πως δεν ήταν αρκετά καλός. Ας δείξουμε στον Quaden και σε άλλους ότι υπάρχει καλοσύνη στον κόσμο και πως την αξίζουν».

Εννιάχρονος με νανισμό: Τι είπε ο σταρ του Χόλιγουντ, Χιου Τζάκμαν, ο οποίος στηρίζει έμπρακτα τον Quaden

«Quaden, είσαι πιο δυνατός απ’ όσο πιστεύεις και είμαι φίλος σου. Ας είμαστε όλοι καλοί με τους άλλους γιατί ο εκφοβισμός δεν είναι αποδεκτός. Η ζωή είναι αρκετά δύσκολη, οπότε ας θυμηθούμε, κάθε άνθρωπος μπροστά μας αντιμετωπίζει μια δική του μάχη και πρέπει να είμαστε ευγενικοί».

Leave a Comment