Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Το σπίτι του ζευγαριού στην Κρήτη είναι ένας μικρός παράδεισος

Το σπίτι του ζευγαριού στην Κρήτη είναι ένας μικρός παράδεισος

Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος αγαπούν πολύ την Κρήτη και περνούν εκεί πολλές ημέρες του χρόνου τους, στο πανέμορφο σπίτι που έχουν δημιουργήσει.

Το σπίτι στην Αθήνα της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου το έχουμε δει, ωστόσο, δε έχουμε δει το «δεύτερο» σπίτι τους, στην Κρήτη.

Το ζευγάρι, μαζί με την κόρη της ηθοποιού, την οποία απέκτησε από τον γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, επισκέπτονται συχνά την Κρήτη και συγκεκριμένα το Ηράκλειο, όπου είναι το μέρος καταγωγής του σεφ και μένουν αρκετό καιρό τους καλοκαιρινούς ιδίως μήνες.

Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος περνούν τα καλοκαίρια τους στο σπίτι τους στην Κρήτη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος, η Βάσω Λασκαράκη και η μικρή Εύα χαίρονται τις ομορφιές που απλόχερα προσφέρει η ζωή στο νησί και απολαμβάνουν την καθημερινή συναναστροφή τους με την φύση.

Η ηθοποιός, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Ινσταγραμ, κατά καιρούς μας έχει δείξει τόσο το εσωτερικό του σπιτιού τους, όσο και τον τεράστιο κήπο που είναι πράγματι πανέμορφος.

Πρόκειται για μονοκατοικία, με τεράστιο κήπο, μπάρμπεκιου και πολλά λουλούδια παντού, ενώ όσον αφορά το εσωτερικό, το σαλόνι είναι μεγάλο και μοντέρνο και έχει ουδέτερες αποχρώσεις.

Leave a Comment