Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Το σχόλιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον ράπερ Light -Ποιον στίχο έγραψε [εικόνα & βίντεο]

Το σχόλιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον ράπερ Light -Ποιον στίχο έγραψε [εικόνα & βίντεο]

Το πρώτο βραβείο του Light φαίνεται πως ενθουσίασε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος έκανε το δικό του σχόλιο στον γνωστό ράπερ.

Ο Light, ο οποίος πλακώθηκε με τον Snik στις VIP θέσεις των MAD Video Music Awards, πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram βίντεο από τη βράβευσή του για το καλύτερο «Hiπ Hop Video» και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έσπευσε να σχολιάσει. «Ελεγα ότι δούλευα και βγάζω τα λεφτά μου. Βρώμικα τα φράγκα, τι να δώσω στη μαμά μου; Ρίσκαρα τα πάντα, φυλακή και να πεθάνω. Χάρισε μου ένα χρόνο ακόμα Παναγιά μου», έγραψε ο παίκτης που ανακηρύχθηκε MVP στο NBA. Πρόκειται για στίχους από το τραγούδι Mosca του Light.

Το σχόλιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Light φαίνεται να έχουν φιλική σχέση και να στηρίζουν ο ένας τον άλλον. Ο ράπερ, μάλιστα, έχει ως φωτογραφία προφίλ στο Instagram τον Ελληνα NBAer κατά τη βράβευσή του ως MVP του NBA.

Το σχόλιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον Light

Το σχόλιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον Light

Το βίντεο από την βράβευση του Light

Από τη σκηνή των MAD Video Music Awards ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοίνωσε πως το βραβείο για το καλύτερο «Hiπ Hop Video» κατακτά ο Light και το κοινό ενθουσιάζεται. Ο ράπερ ανεβαίνει στη σκηνή, ενώ συνάδελφοί του δεν κρύβουν τη χαρά τους.

Leave a Comment