Ψυχαγωγία Ενημέρωση

To τερμάτισε… Ο Άδωνις φόρεσε μάσκα για να βγει μόνος του σε τηλεοπτικό παράθυρο

To τερμάτισε… Ο Άδωνις φόρεσε μάσκα για να βγει μόνος του σε τηλεοπτικό παράθυρο

Η κυβερνητική επιχείρηση «αν ζήσoυμε δεύτερo κύμα πανδημίας φταις εσύ πολίτη», έχει μπει για τo καλά στo προσκήνιo. Με κάθε πιθανό τρόπo, αδράττοντας κάθε ευκαιρία τα κυβερνητικά στελέχη δεν ξεχνούν να επισημάνουν ότι για την ανησυχητική και κρίσιμη αναζωπύρωση του κορονοϊού φταίμεεμείς!

Σήμερα ωστόσο,ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, με ένα μοναδικό

0000

show έσπασε κάθε ρεκόρ γραφικότητας, αφού εμφανίστηκε σε τηλεοπτική του παρέμβαση με μάσκα στο πρόσωπο.

Τι κι αν και ο υπουργός βγήκε στον ΣΚΑΙμόνος του μέσωζωντανής σύνδεσης από το γραφείο του, δεν αποχωρίστηκε λεπτό τη μάσκα του και φυσικά για ακόμα μια φορά μας κούνησε το δάχτυλο για την ατομική μας ευθύνη.

«Πρέπει να φοράμε τη μάσκα. Με τη μάσκα ο ιός δεν μπορεί να μεταδοθεί και θα

εξαφανιστεί» ανέφερε ο Άδωνιςσημειώνονταςπώς «είναι κρίμα να τα τινάξουμε όλα στον αέρα». «Ο ιός είναι σε έξαρση παρά τα όσα πιστεύαμε πώς η υψηλή θερμοκρασία θα τον νικήσει. Μάσκα παντού, η ατομική συμπεριφορά είναι σημαντική» πρόσθεσε.

Yπενθυμίζουμε απλώς στον υπουργό που τόσο

κόπτεται για τη χρήση μάσκας και την αντιμετώπιση της πανδημίας, ότι μεσούσης αυτής και συγκεκριμένα στις αρχές Ιουνίου, παρίστατο φυσικά χωρίς μάσκαστα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Κωνσταντίνου ΙΑ΄ Δραγάτση Παλαιολόγου, έξω από τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς, ενώ φωτογραφιζόταν και χαλαρός με πλήθος κόσμου.

Leave a Comment