Ψυχαγωγία Ενημέρωση

ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ - Τέλος από τη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο ο Πέτρος Φιλιππίδης

ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ - Τέλος από τη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο ο Πέτρος Φιλιππίδης

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

Το τέλος της συμμετοχής τουΠέτρου Φιλιππίδηστηνκαθημερινή σειρά τηςΕΡΤ«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» ανακοίνωσε το κανάλι τονίζοντας σε επίσημη ανακοίνωση του ότι: «λόγω της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να

0000

επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς».

Οι τελευταίες πληροφορίες έλεγαν ότι οΠέτρος Φιλιππίδηςθα υποβάλλει την παραίτησή τουμε δική του πρωτοβουλία, επικαλούμενος λόγους υγείας. Αν και πήρε εξιτήριο από το ιδιωτικό θεραπευτήριο που νοσηλευόταν, ωστόσο,έχει ένα υποκείμενο νόσημακαι τον ταλαιπωρεί. Η ανακοίνωση της ΕΡΤ αναφέρει με σαφήνεια τους λόγους για τους οποίους διακόπτεται η συνεργασία με τον ηθοποιό.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΡΤ για τη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

«Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»,η ΕΡΤ διευκρινίζει ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα διακοπής της σειράς, στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί και παρακολουθούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Ωστόσο, λόγω της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση,ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν

υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς».

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε!» αναφέρθηκε ότι πιθανός αντικαταστάτης τουΠέτρου Φιλιππίδηστο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» θα είναι ο ηθοποιόςΧρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Leave a Comment