Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Τον ειχαν τρελάνει στα καψώνια στο στρατόπεδο - Έβαλε τέλος μπροστά στην κοπέλα του που τον αγαπούσε

Τον ειχαν τρελάνει στα καψώνια στο στρατόπεδο - Έβαλε τέλος μπροστά στην κοπέλα του που τον αγαπούσε

Κεφαλονιά: Καψώνια στο στρατόπεδο κατά του 23χρονου που αυτοκτόνησε καταγγέλλει το περιβάλλον του

Φιλικά και συγγενικά του πρόσωπα καταγγέλλουν στο protothema.gr τα καψώνια που δεχόταν ο 23χρονος στον στρατό – Η συμπεριφορά του άλλαξε από τότε που βρέθηκε στον Έβρο

Παγωμένος ο κόσμος τηςΚεφαλονιάς,και όχι μόνο, από την αποκάλυψη του

0000

πατέρα του νεαρού φαντάρουΚυριάκου Ευαγγελάτουο οποίος μιλώντας στοprotothema.gr,είπε ότι ο θάνατος του παιδιού του το περασμένο Σάββατο με το αυτοκίνητο που οδηγούσε και έπεσε στη θάλασσα στην Κεφαλονιά, δεν ήταν ατύχημα, αλλά αυτοχειρία, εξαιτίας τουbullyingπου δεχόταν από φαντάρους και αξιωματικούς στο στρατό που υπηρετούσε.

Τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα μέσα από τις μαρτυρίες συγγενών και φίλων, αποδεικνύουν ότι ο23χρονος

δεχότανκαψώνιακαι όχι μέσα στο «πλαίσιο», θα μπορούσε να πει κανείς, της σκληραγώγησης και πειθαρχίας που συνηθίζεται στο στρατό.

Η συμπεριφορά του άλλαξε από τότε που βρέθηκε στον Έβρο

ΟΚυριάκος,αυτός ο αγαθός γίγαντας των σχεδόν 2 μέτρων, το ευγενικό και χαμογελαστό παιδί από το

Ληξούρι, παρουσιάστηκε πριν από περίπου 6 μήνες στονστρατόγια να υπηρετήσει τη θητεία του.Από τη στιγμή που βρέθηκε στον Έβρο και μετά η συμπεριφορά του, άλλαξε άρδην, σύμφωνα με φίλους και συγγενείςπου μίλησαν στοprotothema.gr.Η αλλαγή αυτή οφειλόταν σε απίστευτα καψώνια που γίνονταν εις βάρος του, για τα οποία ενημέρωνε τους φίλους του στηνΚεφαλονιά.Σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό και συγγενικό περιβάλλον του 23χρονουστα καψώνια που του γίνονταν ήταν να του βάζουν στάχτη στον καφέ του μέχρι και ακαθαρσίες από κόπρανα στο κρεβάτι του!

Ο Κυριάκος ήταν ένα παιδίαρκετά ευαίσθητομη μπορώντας να αντεπεξέλθει σε τέτοιου είδους συμπεριφορές. Ήρθε από τηνΠάτρα,όπου υπηρετούσε, με7ημερη άδειακαι έμεινε για δυο ημέρες στηνΑθήναμε τον αδελφό του, ο οποίος είχε ένα πρόβλημα υγείας να αντιμετωπίσει. Την περασμένη Παρασκευή το βράδυ έφθασαν στηνΚεφαλονιά.Το βράδυ εκείνο μίλησε στους γονείς του για όλα όσα του συνέβαιναν. Σύμφωνα με πληροφορίες το Σάββατο το πρωί ξύπνησε με άλλη διάθεση μη δείχνοντας το τι είχε αποφασίσει να κάνει. Έφαγε όλη η οικογένεια μαζί, γέλασαν, τραγούδησαν και προς το μεσημέρι τους είπε ότι φεύγει για να δει την κοπέλα του. Φίλησε ένα ένα τα μέλη της οικογένειάς του, τα οποία δεν έδωσαν σημασία μιας καιΚυριάκοςήταν διαχυτικός με αγκαλιές και φιλιά στα αγαπημένα του πρόσωπα. Πήρε το αυτοκίνητο και έφυγε από τοΛηξούριμε προορισμό τοΑργοστόλι,για να συναντηθεί με την κοπέλα του στην οποία είχε πει να τον περιμένει στο δρόμο.

Πράγματι ο Κυριάκος, όπως είπαν στοprotothema.grφίλοι του, πέρασε με το αυτοκίνητο από το σημείο που τον περίμενε η κοπέλα του, αλλά δεν σταμάτησε. Είχε πάρει απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του, ρίχνοντας το αυτοκίνητό του στη θάλασσα.

Ο τραγικός επίλογος γράφτηκε στα παγωμένα νερά της

περιοχής τουΑγίου Κωνσταντίνουαπέναντι από τοΑργοστόλι,ότανδύτης του Λιμενικούβρήκε το πτώμα τουΚυριάκουμέσα στο βυθισμένο αυτοκίνητό του.

«Όλοι θα πληρώσουν» είπε ο πατέρας του

Σήμερα μετά το τέλος της κηδείας οπατέρας του 23χρονουζήτησε και έκανε δηλώσεις στα τοπικά μέσα λέγοντας ότιο γιος του αυτοκτόνησε από το bullyingπου δεχόταν στο στρατό. Νωρίτερα είχε μιλήσει στο protothema.gr λέγοντας: «Ο γιος μου έδωσε τέλος στη ζωή του. Τον έστειλα να υπηρετήσει την πατρίδα, όπως την υπηρέτησα και εγώ. Τον προέτρεπα γιατί αυτό θεωρούσα ότι ήταν το σωστό, όπως έκανα και εγώ. Δυστυχώς όμως εκεί που πήγε του ασκήθηκεαπίστευτη ψυχολογική βία και από φαντάρους και από υψηλόβαθμους αξιωματικούς, ήταν πυροβολητής και υπηρετούσε στην

Πάτρα. Όλοι αυτοί θα πληρώσουν, γιατί δεν θέλω να θρηνήσουμε άλλα παιδιά όπως εγώ. Γιατί κανένας γονέας δεν αξίζει αυτό το πράγμα».

Να υπενθυμίσουμε ότι το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο το μεσημέρι. Το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 23χρονος έπεσε στη θάλασσα, από ένα σημείο μάλιστα, όπου σύμφωνα με τους ντόπιους έχουν πέσει αρκετά. Το όχημα βυθίστηκε στο νερό με τον νεαρό να μην το εγκαταλείπει. Διερχόμενοι οδηγοί που είδαν τι είχε συμβεί ειδοποίησαν τις αρχές και αμέσως στήθηκε επιχείρηση του Λιμενικού για την ανάσυρση του οδηγού και την ανέλκυση του οχήματος.

kyriakosevagg2

kyriakosevagg4

Πηγή : protothema.gr

Leave a Comment