Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Τον ξεχασαν ολοι - Δείτε πώς είναι σήμερα ο ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟΣ τάφος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ

Τον ξεχασαν ολοι - Δείτε πώς είναι σήμερα ο ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟΣ τάφος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ

ΟΔημήτρης Παπαμιχαήλήταν ένας αγαπητός και αξιόλογος ηθοποιός που απολαμβάναμε να βλέπουμε! Βέβαια σήμερα αντικρίζουμε εικόνες θλίψης και εγκατάλειψης στοντάφοτου ηθοποιού!

0000

Σχεδόν 16 χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που "έφυγε" από την ζωή ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ. Η τελευταία τουκατοικίαδείχνει σημάδιαεγκατάλειψης. Στις φωτογραφίες που θα δείτε, πρασινάδες έχουν βγει στο μνήμα του αείμνηστου ηθοποιού, μαραμένα λουλούδια παραμένουν στην θέση τους και όλα μαρτυρούν ότι κανείς δεν τον επισκέπτεται όχι μόνο για να τονπεριποιηθεί, αλλά ούτε για να του ανάψει τοκαντήλι.

1

Δημήτρης Παπαμιχαήλ τάφος

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές με τιςταινίεςτου, οι οποίες παίζονται μέχρι και σήμερα.Όταν ο ηθοποιός "έφυγε" στην κηδεία του εκτός από τον γιο τουΓιάννη Παπαμιχαήλκαι τους συγγενείς του βρέθηκαν και

χιλιάδεςθαυμαστέςτου για να του πουν το τελευταίο "αντίο".

Δημήτρης Παπαμιχαήλ θάνατος

Η ζωή του Δημήτρη Παπαμιχαήλ πρωταγωνίστησε στα εξώφυλλα των περιοδικών, ενώ μετά τον θάνατό του σχολιάστηκε και ηδιαθήκητου,η οποία δεν περιλάμβανε τον γιο του, αφού σύμφωνα με τον ηθοποιό ακολούθησε διαφορετικότρόπο ζωήςαπό τον δικό του.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο άγριος ξυλοδαρμός από τον Παπαμιχαήλ μπροστά σε όλους που την σόκαρε!

Ένα άγνωστο περιστατικό έρχεται στο φως για τηνΑλίκη Βουγιουκλάκηκαι τονΔημήτρη Παπαμιχαήλ, με τον

άγριο ξυλοδαρμόμπροστά σε όλους που την σόκαρε! Επίσης, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμεένα εξώφυλλο περιοδικού όπου φαίνεται η Αλίκη Βουγιουκλάκη να ανάβει φωτιές στα μπουζούκια.

Ο Ιάσων Τριανταφυλλίδηςανοίγει το αρχείο του και δημοσιεύει στο ΒΗΜΑgazino σπάνιες φωτογραφίες από το μεγάλο πάρτι που είχε κάνει η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στις Κάννες. Οι δυο τους με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας Διπλοπενιές βρέθηκαν στην Γαλλία και σε ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα διασκέδασης στις Κάννες το Akou Akou Club.

Εκεί η Αλίκη εντυπωσίασε (αν και άυπνη) όλους όσους βρέθηκαν στο πάρτι, τράβηξε τα φωτογραφικά φλας με το χορό και τα φιλιά τηςστον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και γνώρισε τον Ομάρ Σαρίφ, τον Αλμπέρτο Σάρντικαι πολλούς ακόμη αξιόλογους καλλιτέχνες. Όπως αποκάλυψε πολλά χρόνια αργότερα η ίδια η Αλίκη όμως το πάρτι δεν ήταν όπως το είχε φανταστεί.

Το γλέντιμετατράπηκε σε ξυλοδαρμό και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλπιάστηκεστα χέρια με τον Βίκτωρα Μιχαηλίδη. Ο γνωστός πρωταγωνιστής ένιωσε αδικημένος, όταν κατάλαβε πως ο Μιχαηλίδης τους κάλεσε να κάνουν το πάρτι και προσπάθησενα προωθήσει την Ρίκα Διαλυνά,μετατρέποντας το διάσημο ζευγάρι από πρωταγωνιστέςσε απλούς θεατέςτης βραδιάς.

undefined

Η Αλίκη είχε αφηγηθεί για το περιστατικό: “Από τις Κάννες θυμάμαι τον καβγά του Παπαμιχαήλ με τον Βίκτωρα Μιχαηλίδη. Ο Δημήτρης κι εγώ μετά την παράσταση που παίζαμε στη Θεσσαλονίκη, είχαμε ταξιδέψει με νυχτερινή πτήση για τις Κάννες, είχαμε αλλάξει τρία αεροπλάνα και ήμασταν άυπνοι. Έπρεπε να παραβρεθούμε στην προβολή της ταινίας και στο πάρτι... Πάμε στο πάρτι και είχαμε συμφωνήσει ότι στο “Κάτω στον Πειραιά στα καμίνια” θα σηκωνόμασταν με τον Δημήτρη.Εκείνος να χορέψει ζεϊμπέκικο και εγώ να τραγουδήσω...άρχισε να γίνεται σαματάς και κατέβασαν το γενικό. Έκοψε ο Βίκτωρας το γλέντι έδιωξε τις κάμερες και τους είπε είναι νωρίς”,αναφέρει η Αλίκη εξηγώντας πως ο Μιχαηλίδης ήθελε εκείνη τη βραδιά να προωθήσει τη Ρίκα Διαλυνά και δεν ήθελε να κλέψουν εκείνοι την παράσταση. Αυτό εξόργισε τον Παπαμιχαήλ και ήρθε στα χέρια με τον Μιχαηλίδη.

“Έγινε χαμός, βγήκαν έξω από το κέντροκαι ο Ομάρ Σαρίφ κράταγε τον Δημήτρη και ο Αλμπέρτο Σόρτι τον Μιχαηλίδη. Η Ρίκα Διαλυνά εξακολουθούσε να χορεύει, οι κάμερες παίρνανε.Έγινε τέτοιος καβγάς...Κι εγώ στηνάκρη έκλαιγα”,είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Leave a Comment