Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Τον πηρε ο μπαμπας του στο κυνήγι και δεν ξαναγύρισε ποτε - Αύριο η κηδεία του 12χρονου Γιώργου

Τον πηρε ο μπαμπας του στο κυνήγι και δεν ξαναγύρισε ποτε - Αύριο η κηδεία του 12χρονου Γιώργου

Κηδεύεται αύριο ο 12χρονος Γιώργος από τα Τρίκαλα που σκοτώθηκε πάνω στο κυνήγι και σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία. Αύριο κηδεύεται ο 12χρονος Γιώργος Ντρουμάκας, στο Ελάφι Καλαμπάκας.

Με βουβό πόνο και ένα τεράστιο “γιατί” γονείς, αδέρφια και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο αύριο το πρωί στον 12χρονο Γιώργο Ντρουμάκα που “‘εφυγε” από τη ζωή, δίνοντας άνιση μάχη στη

0000

ΜΕΘ του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου έχοντας δεχθεί πυροβολισμό στο κεφάλι, όταν μαζί με τον μπαμπά του βρίσκονταν σε κυνήγι αγριογούρουνου στην Καλαμπάκα.

Ο τραυματισμός του παιδιού ήταν βαρύτατος και οι ελπίδες να διαφύγει τον κίνδυνο ήταν ελάχιστες λόγω του μεγάλου τραύματος που είχε προκληθεί στον εγκέφαλο.

Ο 12χρονος είχε διαμπερές τραύμα στο κεφάλι και σκάγια του είχαν προκαλέσει σοβαρά τραύματα.

Δυστυχώς, ο 12χρονος “έσβησε” το πρωί της Παρασκευής, βυθίζοντας στο πένθος όσους τον ήξεραν.

Tο συμβάν διαδραματίστηκε το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου όταν ο 12χρονος πυροβολήθηκε κατά λάθος στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο στο

χωριό Καστανιά Καλαμπάκας.

Το ατύχημα έγινε όταν ο μικρός με παρέα κυνηγών -για κυνήγι αγριογούρουνου – βρέθηκε έξω από το χωριό Καστανιά Καλαμπάκας και κατά λάθος δέχτηκε πυροβολισμό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Οι Αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι για τις ακριβείς συνθήκες που είχαν ως αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό αρχικά και το θάνατο τελικά του παιδιού. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr παίρνουν καταθέσεις από τους συμμετέχοντες στο κυνήγι, εκείνη την ημέρα, ενώ φως στην

υπόθεση αναμένεται να ρίξουν η ιατροδικαστική και κυρίως η βαλλιστική εξέταση, προκειμένου να φανεί από ποιο όπλο προήλθε η σφαίρα που σκότωσε τελικά το παιδί.

ΑΥΡΙΟ (15/3) ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΚΗΔΕΙΑ

H κηδεία του 12χρονου Γιώργου που η απώλειά του έχει συγκλονίσει τα Τρίκαλα, θα τελεστεί αύριο στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίων Ταξιαρχών στο Ελάφι Καλαμπάκας.

Leave a Comment