Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Τον τσάκωσαν επ αυτοφώρω να πουλάει 10 ευρώ τις 5 μάσκες ενώ κάνει 7 λεπτά η μία (vid)

Τον τσάκωσαν επ αυτοφώρω να πουλάει 10 ευρώ τις 5 μάσκες ενώ κάνει 7 λεπτά η μία (vid)

Ένας πλανόδιος «συνελήφθη» επ' αυτοφώρω ενώ πουλούσε σε τουρίστα μάσκες για τον κοροναϊό, έχοντας... εκτοξεύσει την τιμή τους! Παντού στον κόσμο -όπως και στην Ελλάδα, για αυτότον νου σας...- υπάρχουν πολλοί, που σπεύδουν να εκμεταλλευτούν τον πανικό λόγω του κοροναϊού καινα βγάλουν εύκολα χρήματα.

Τρανό παράδειγμα, όλη αυτή η τρέλα με τις μάσκες, η τιμή των οποίων έχει αυξηθεί κατακόρυφα και μπορείτε να δείτε να την πουλούν μέχρι και στα πιο απίθανα σημεία.

Σε έναvideo, λοιπόν, που κυκλοφόρησε, και είναι από την Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, ένας πλανόδιος έγινετσακωτόςτη στιγμή που πουλούσε σε Κινέζο τουρίστα πέντε απλές χειρουργικέςμάσκες στην τιμή... ευκαιρίας των 350 μπατ. Για να καταλαβαινόμαστε, είναι, χοντρικά, 10 ευρώ. Δύο ευρώ, δηλαδή, τη μία μάσκα. Μία μάσκα, η οποία, σύμφωνα με την κυβέρνηση της χώρας, δεν θα πρέπει να πωλείται πουθενά πάνω από 7 λεπτά!

Μάλιστα, η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης προειδοποιεί

ότι όποιος πουλάει για... χρυσάφι μάσκες θα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και πέντε έτηκαι πρόστιμο2.800 ευρώ -τεράστιο το ποσό για τα δεδομένα της ασιατικής χώρας.

Ο άνθρωποςπου «συνέλαβε»επ' αυτοφώρω τον πλανόδιοτού λέει

0000

«κλέβεις τον κόσμο», ενώ ξέρει, μάλιστα, πως λίγο πιο κάτω, σε σταθμό του μετρό, οι υγειονομικές υπηρεσίες μοιράζουν δωρεάν μάσκες!

Ο πλανόδιος χαμογελάει αμήχανα και του απαντάει σαστισμένοςΕίναι μεγάλες, καλής ποιότητας».

«Ο κοροναϊός έχει δημιουργήσει ήδη αρκετά προβλήματα καιοι άνθρωποικλέβουν ο ένας τον άλλον αντί να συνεργάζονται για να σταματήσει η εξάπλωση του ιού. Δυστυχώς, ο τουρίστας πλήρωσε, τελικά, για να πάρει αυτές τις πάμφθηνες μάσκες, τις οποίες μπορούσε να βρει και δωρεάν λίγο πιο κάτω», τόνισε ο άνθρωπος που τράβηξε το video, καταγγέλλοντας πως, λίγο αργότερα,εμφανίστηκε το αφεντικό του πλανόδιου και του είπε «άντε γ@@@σου»...

Leave a Comment