Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Τοπαλούδη επιστολή στον πρωθυπουργό - Ενα πράγμα μόνο θέλω να σου ζητήσω για τους δράστες

Τοπαλούδη επιστολή στον πρωθυπουργό - Ενα πράγμα μόνο θέλω να σου ζητήσω για τους δράστες

Η χαροκαμένη μητέρα της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη που δολοφονήθηκε και πετάχτηκε στα βράχια από τον 21χρονος Ροδίτης και τον 19χρονος Αλβανός στο νησί της Ρόδου, παρίσταται στην δίκη των δύο, ακούγοντας με λεπτομέρειες τον

0000

φρικιαστικό τρόπο που σκότωσαν το παιδί της.

Μιλώντας στην κάμερα στην κάμερα του Open Ελλάδα, η άτυχη μάνα κάνει ξεσπά καθώς η δίκη φτάνει προς το τέλος καικάνει έκκληση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, να αλλάξει ο ποινικός κώδικας και τα ισόβια να είναι πραγματικά ισόβιαγια τέτοια στυγερά εγκλήματα:

«Είναι light νόμοι. Kάνω έκκληση στον πρωθυπουργό της χώρας και στον τέως πρωθυπουργό να

αλλάξουν τον ποινικό κώδικα και όταν λέμε ισόβια να είναι ισόβια. Σε τέτοια βάρβαρα εγκλήματα. Η ποινή πρέπει να είναι ίδια και για τον ένα και για τον άλλο, είναι φονιάδες. Η τιμωρία πρέπει να είναι αμείλικτη και παραδειγματική. Φτάνει το ίδιο το κράτος να μας προδίδει. Φτάνει! Δεν το αντέχω άλλο».

Ήταν ανθρωπόμορφα τέρατα και παραμένουν κτήνη

«Με πολύ άσχημη ψυχική διάθεση, όλο μου το είναι έχει γκρεμιστεί, δεν υπάρχει ζωή, είμαι μια ζωντανή νεκρή.Να αντικρίζω το παιδί μου νεκρό, να ζω σε ένα σπίτι μόνο με φωτογραφίες και με αναμνήσεις και με καντήλια αναμμένα και με

τάφο. Να το έχω στείλει με τους καλύτερους οιωνούς στη Ρόδο , ήταν ένα παιδί που αγαπούσε τη μάθηση, τη γνώση, που έκανε προσπάθεια με τα Αγγλικά της, με τα Γερμανικά της, με τα Αραβικά της, να πληρώνουμε φροντιστήρια δίωρα κάθε φορά. Να έρχεται Διδυμότειχο Χριστούγεννα, Πάσχα και να κάνει 20 ώρες τα Τουρκικά της.Να έχει στόχουςνα πάρει τον μπαμπά της να πάνε Ιορδανία, να μάθει καλά τα Αραβικά.

Να πάει στην Τουρκία στην Αδριανούπολη, εκεί στο προξενείο να δουλέψει αμισθί.Όνειρα, όνειρα Να κάνει το μεταπτυχιακό της, ήθελε να δώσει στο διπλωματικό σώμα..είχε στόχους μεγάλους. Και να την ξεγελάσει ο Αλβανός, ο διπρόσωπος, ο ψεύτης, ο άνανδρος. Πόσα ψέματα μπορεί να έχει πει. Η κυρία Εισαγγελέας ήταν καταπέλτης.Αλλά εγώ δεν έχω την αντοχή να αντικρίσω τους δολοφόνους του παιδιού μου. Ήταν ανθρωπόμορφα τέρατα και παραμένουν κτήνη. Να τους καταδικάσει η κοινωνία»,δήλωσε η πονεμένη μητέρα που θρηνεί το παιδί της.

Leave a Comment