Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Τουμπανο στα 55 η Νατάσα Παζαΐτη - Με πολυ κοντο και καυτο μαγιο αναστατωσε την παραλια

Τουμπανο στα 55 η Νατάσα Παζαΐτη - Με πολυ κοντο και καυτο μαγιο αναστατωσε την παραλια

Με κορμί «λαμπάδα» που θα ζήλευαν μοντέλα στην παραλία η 55χρονη Νατάσα Παζαΐτη

Το καθημερινό πρόγραμμά της δεν αλλάζει, ακόμη και τώρα που τα δίδυμα ετοιμάζονται για τις πανελλαδικές

Τι κι αν πριν απόμερικές εβδομάδες έκλεισε τα

0000

55;Καθόλου δεν έχει αλλάξει ο χρόνος τηνεμφάνισή της, που είναι σωστού μοντέλου. Ο λόγος για τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργούΚώστα Καραμανλή,τηΝατάσα Παζαΐτη, που κρατά κορμί-σανίδα,λόγω του ότι κολυμπά χειμώνα καλοκαίρι. Κάνει μια μικρή παύση τους πολύ κρύουςμήνες κι ύστερα, από Μάρτιο και μετά, είναι συνεχώς στη θάλασσα.

Αυτή η απόλαυση, τοκολύμπιδηλαδή, για εκείνη είναικαθημερινή συνήθεια, αφού η

θάλασσα βρίσκεται στα πόδια της. Από τη μεγάλη βεράντα του σπιτιού τηςΡαφήναςη Νατάσα ατενίζει τοαπέραντο γαλάζιο,καθώς η ιστορική πλέον οικία τωνΚαραμανλήδωνβρίσκεται σειδιαίτερα όμορφο σημείο,πάνω από έναν μαγικό κολπίσκο.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Το ίδιο πρόγραμμα ακολουθεί και ο πρώην πρωθυπουργός,που κολυμπάει χιλιόμετρακάθε μέρα.Εκεί κυρίως, λοιπόν, οφείλει η Νατάσατο άψογο, καλογυμνασμένο και νεανικότατο κορμί.Αλλωστε στις μέρες μας, ως γνωστόν, τα 55 είναι τα νέα 45και λιγότερο Αυτό το «αλμυρό πρόγραμμα» δεν αλλάζει ούτε και τώρα που οι πανελλαδικές βρίσκονται στο επίκεντρο της οικίας Καραμανλή.

Η Νατάσα Παζαΐτη με μαύρο μπικίνι σε παλαιότερες διακοπές της

Ούτε και τώρα, που ο ρόλος της είναι πολλαπλός,καθώς, εκτός από στοργική σύζυγος και full time γιατρός που είναι, έχει να στηρίξει και τα διδυμάκια που σε λίγες ημέρες δίνουν πανελλαδικές!

Από αριστερά: Αλέξανδρος, Κώστας, Νατάσα και Αλίκη Καραμανλή

Η Αλίκη και ο Αλέξανδρος, τα δύο φοβερά 18χρονα Καραμανλάκια,έχουν στρωθεί στο διάβασμα εδώ και πολύ καιρό, γιατί στις 14 Ιουνίουαρχίζουν την προσπάθειά τους για τις σχολές της αρεσκείας τους. Ο Αλέξανδρος θα χτυπήσει οικονομικά τμήματα και η Αλίκη νομικά, το πιθανότερο.Οχι σαν κάτι άλλα τζάκια, που κλείνουν θέσεις για τα βλαστάρια τους στα luxury πανεπιστήμιατου εξωτερικού, χωρίς καν να τα αφήσουν να δοκιμαστούν στις πανελλαδικές των πληβείων!

Leave a Comment