Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Toyota Hilux ταπεινωνει Range Rover μπροστα στην καμερα - Αφωνος ο καμερα μαν

Toyota Hilux ταπεινωνει Range Rover μπροστα στην καμερα - Αφωνος ο καμερα μαν

Ένα ρεπορτάζ για πλημμύρες στο Κουρδιστάν κατέληξε να γίνει η καλύτερη διαφήμιση για το Toyota Hilux, το οποίο έδειξε σε απευθείας σύνδεση πως δεν καταλαβαίνει από αντιξοότητες – εις βάρος ενός Range Rover.

0000


Ο δημοσιογράφος του τοπικού μέσου Rudaw βρισκόταν σε ένα πλημμυρισμένο σημείο, προκειμένου να

στηλιτεύσει τις κακοτεχνίες των εργολάβων που οδήγησαν στην μετατροπή του δρόμου σε ποτάμι. Γνώριμη διαδικασία, την έχουμε βιώσει -και θα συνεχίσει να συμβαίνει, δυστυχώς- πολλάκις και στη χώρα μας. Ένα Range Rover Sport εμπλούτισε το θέμα, κολλώντας από το πολύ νερό και απαιτώντας την επιστράτευση μπουλντόζας για να το ρυμουλκήσει. Οι παρατηρητικοί θα προσέξουν το κόκκινο Hilux που στέκεται παραπέρα, σχεδόν κοιτώντας υποτιμητικά το βρετανικό SUV.


Και τα χειρότερα δεν είχαν έρθει και ήρθαν και έκαναν τοVIRAL VIDEO
Ένα άλλο Hilux, παλαιότερης γενιάς, αποφασίζει να εισβάλει στο πλάνο και αρχίζει να διασχίζει το αυτοσχέδιο ποτάμι. Ο ρεπόρτερ ακούγεται να λέει πως ο οδηγός του ιαπωνικού pickup κάνει λάθος και ρισκάρει να κολλήσει μαζί με το Range Rover. Ούτε ο ίδιος, ούτε το αυτοκίνητο δίνουν σημασία και συνεχίζουν απτόητοι την πορεία τους. Το σκληροτράχηλο Toyota διέρχεται με άνεση από το «ποταμίσιο» οδόστρωμα, περνώντας επιδεικτικά δίπλα από το

πανάκριβο και υπερπολυτελές SUV. Ούτε η ίδια η Toyota δεν θα μπορούσε να δημιουργήσει καλύτερο διαφημιστικό σποτ, γυρισμένο σε πραγματικές συνθήκες μάλιστα!
Δείτε παρακάτω το Viral βίντεο:

Leave a Comment