Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Τραγωδία στον Αλμυρό Βόλου: Ελεύθερη η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ

Τραγωδία στον Αλμυρό Βόλου: Ελεύθερη η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ

Ελεύθερη, χωρίς περιοριστικούς όρους, αφέθηκε η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ, όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία στον Αλμυρό Βόλου με θύμα ένα κορίτσι μόλις 14 ετών.

Το άτυχο κορίτσι που πήγε στο λούνα παρκ για να διασκεδάσει βρισκόταν μαζί με άλλα άτομα πάνω στο παιχνίδι «χαλί» του λούνα παρκ. Ωστόσο ξαφνικά εκσφενδονίστηκε και έπεσε από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και τα άκρα.

Σημειώνεται ότι η 73χρονη ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ είχε συνελήφθη αμέσως μετά το τραγικό συμβάν. Την ίδια ώρα στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Βόλου, με σοβαρό πρόβλημα

καρδιάς.

Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα υπέστη η

14χρονη

Η άτυχη 14χρονη υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα, που οδήγησαν στον θάνατό της, σύμφωνα με τον πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών Μαγνησίας, Παύλο Μαλινδρέτο. «Παρά τις προσπάθειες- έφτασε γιατρός, νοσηλεύτρια και ασθενοφόρο στον τόπο του δυστυχήματος- δεν κατάφεραν να επαναφέρουν το παιδί. Στο Κέντρο Υγείας διασωληνώθηκε, αλλά το παιδί ήταν ήδη χωρίς σφυγμό», δήλωσε ο κ. Μαλινδρέτος στην ΕΡΤ.

Leave a Comment