Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Τραγωδία στον Πόρο: «Αυτά τα καλώδια με ανατριχιάζουν» έλεγε ο πιλότος -Βίντεο ντοκουμέντο

Τραγωδία στον Πόρο: «Αυτά τα καλώδια με ανατριχιάζουν» έλεγε ο πιλότος -Βίντεο ντοκουμέντο

Ο άτυχος πιλότος που βρήκε τραγικό θάνατο όταν το ελικόπτερο που πιλοτάριζε έπεσε στην θαλάσσια περιοχή του Πόρου, φαίνεται πως γνώριζε τους κινδύνους που έκρυβε το μη αδειοδοτημένο ελικοδρόμιο στον Γαλατά.

Αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις του γιου του στην τηλεόραση του Alpha. «Το γνώριζε το σημείο και σε πολλές συζητήσεις μας έλεγε “αυτά τα καλώδια εκεί στον Πόρο με ανατριχιάζουν”», είπε ο γιος του Νίκου Καρυστινού και πρόσθεσε: «Και αυτά ήταν τα καλώδια που του κόστισαν τη ζωή. Το ελικοδρόμιο είναι χωράφι, δεν υπάρχει τίποτα, δεν υπάρχει σήμανση και πόσες φορές μου έλεγε ότι είναι επικίνδυνο δεν τηρεί τίποτα από αυτά που θα έπρεπε να τηρούσε».

Τραγωδία στον Πόρο: Μηχανική βλάβη δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για το ελικόπτερο

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για μηχανική βλάβη του ελικοπτέρου που κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Γαλατά και στον Πόρο, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο οι τρεις επιβαίνοντες

Πλέον, τα ακριβή αίτια της μοιραίας πτώσης αναμένεται να φέρει στο «φως» το

πόρισμα της Επιτροπής Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων και Ασφαλείας Πτήσεων. Και εν συνεχεία τα αποτελέσματα των ερευνών θα μεταβιβαστούν προς εκτίμηση και αξιολόγηση στην Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας.

Οι πρώτες πληροφορίες πάντως κάνουν λόγο για μηχανική βλάβη στο ελικόπτερο, το οποίο, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής, προσέκρουσε σε καλώδια της ΔΕΗ, ακολούθησε έκρηξη και μετά σημειώθηκε η συντριβή στη θάλασσα. Ωστόσο, σύμφωνα με την Επιτροπή Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων είναι πρώιμο το στάδιο της διερεύνησης των αιτιών και η διαδικασία είναι σε εξέλιξη.

Βίντεο ντοκουμέντο με την πτώση του ελικοπτέρου

Βίντεο ντοκουμέντο που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, δείχνει τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν το μοιραίο ελικόπτερο καταπέσει στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ του Πόρου και του Γαλατά.

Στο βίντεο καταγράφεται η απογείωση του ελικοπτέρου. Ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα φαίνεται μαύρος καπνός πίσω από το δέντρο και ακολούθως η πτώση του. Μάλιστα ο Ιταλός που τράβηξε το βίντεο ακούγεται να φωνάζει «καλά δεν βλέπει τα καλώδια;».

Υπενθυμίζεται ότι νεκροί από τα συντρίμμια ανασύρθηκαν ο πιλότος Νίκος Καρυστινός και οι δύο Ρώσοι που είχαν μισθώσει το ελικόπτερο.

Leave a Comment