Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Τραυματισμός 8χρονης από αδέσποτη σφαίρα: Προσήχθη 54χρονος, παραδέχθηκε πως έριξε με περίστροφο

Τραυματισμός 8χρονης από αδέσποτη σφαίρα: Προσήχθη 54χρονος, παραδέχθηκε πως έριξε με περίστροφο

Τραυματισμός 8χρονης από αδέσποτη σφαίρα -Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. 54χρονος -Παραδέχθηκε πως έριξε με περίστροφο

Εξελίξεις στη υπόθεση με τον τραυματισμό του 8χρονου κοριτσιού από αδέσποτη σφαίρα, καθώς στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ένας 54χρονος, οποίος ήταν στην περιοχή την ημέρας του περιστατικού και μάλιστα έχει παραδεχθεί πως έριξε μπαλωθιές με περίστροφο που κατείχε παράνομα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο 54χρονος, ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων, είχε μεταβεί από την Αθήνα στο χωριό Λεοντάρι σε

σπίτι φίλων του για να γιορτάσουν και από εκεί πυροβόλησε κατά τη διάρκεια του γλεντιού στον αέρα. Μάλιστα το σπίτι που έπεσαν οι συγκεκριμένη πυροβολισμοί απέχει 300-350 μέτρα από το σημείο που η αδέσποτη σφαίρα τραυμάτισε σοβαρά το μικρό κορίτσι. Μάλιστα οι σφαίρες από το περίστροφο που είχε παράνομα στην κατοχή του έχει τη δυνατότητα, ανάλογα και με το πως θα πυροβολήσει κάποιος, να φτάσουν σε αυτή την απόσταση.

Πώς έφτασε η ΕΛ.ΑΣ. στα ίχνη του

Η αστυνομία διεξήγαγε έρευνες σε τρία σπίτι στο χωριό Λεοντάρι, καθώς από εκεί είχαν ακουστεί οι πυροβολισμοί. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν κάλυκες μέσα σε μία γλάστρα και έτσι οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του 54χρονου.

Ο ίδιος παραδέχθηκε πως πυροβόλησε, ενώ είπε στους αστυνομικούς πως θα παρουσιαζόταν αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα να πει πως ήταν ένας από αυτούς που έριξαν μπαλωθιές.

Το όπλο έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Προκειμένου να εξεταστεί και να γίνει ταυτοποίηση με τη βολίδα που τραυμάτισε σοβαρά την άτυχη 8χρονη.

Από τα έως τώρα στοιχεία πάντως ο 54χρονος θα κατηγορηθεί για παράνομη οπλοκατοχή.

Leave a Comment