Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Τρεις αδελφές μαχαίρωσαν και σκότωσαν το βιαστή πατέρα τους μετά από χρόνια κακοποίησης και βασανιστηρίων

Τρεις αδελφές μαχαίρωσαν και σκότωσαν το βιαστή πατέρα τους μετά από χρόνια κακοποίησης και βασανιστηρίων

Τρεις έφηβες αδελφές μαχαίρωσαν και σκότωσαν τον βιαστή πατέρα τους, ο οποίος ήταν αφεντικό μιας μαφίας, μετά από χρόνια κακοποίησης και βασανιστηρίων.

Η 19χρονη Kristina Khachaturyan, και οι αδελφές της Angelina, 18 ετών και Maria, 17 ετών, κρατούνται στη Μόσχα, επειδή σκότωσαν τον βίαιο πατέρα τους Mikhail.

Το σώμα του 57χρονου βρέθηκε με «δεκάδες» τραυματισμούς από μαχαίρι κοντά στον ανελκυστήρα της κατοικίας της οικογένειας.
Αναφορές δείχνουν ότι οι αδελφές ομολόγησαν πως δολοφόνησαν από κοινού τον πατέρα τους, ισχυριζόμενες ότι υπέφεραν για χρόνια από άσχημη κακοποίηση, από έναν άνθρωπο που ήταν εξαρτημένος από την ηρωίνη. Εάν καταδικαστούν, θα μπορούσαν να φυλακιστούν από 10 έως 15 χρόνια.

Η Kristina είπε στην αστυνομία: “Τον μισούσαμε και θέλαμε να συμβεί μόνο ένα πράγμα – είτε να εξαφανιζόταν είτε να πεθάνει. Δεν θέλαμε να τον δούμε ποτέ ξανά στη ζωή μας.”

Οι αδελφές ισχυρίστηκαν ότι την ημέρα της επίθεσης, ο πατέρας τους τους είχε απειλήσει με ένα μαχαίρι στο διαμέρισμά τους στη Μόσχα.

Μία από τις αδελφές είχε πιάσει το μαχαίρι και τον μαχαίρωσε ενώ οι άλλες βοήθησαν στην επίθεση.

Ο άντρας προσπάθησε να ξεφύγει από το διαμέρισμα, αλλά δέχθηκε μεγαλύτερη επίθεση και πέθανε κοντά στο ασανσέρ.

Φίλοι και γείτονες ισχυρίστηκαν ότι ο πατέρας ήταν βασανιστής και ότι η σύζυγός του – η μητέρα των κοpιτσιών – τον άφησε επειδή την κακοποιούσε, ενώ ο γιος του, ο οποίος είναι σήμερα φοιτητής στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας, είχε «εγκαταλειφθεί» από τον πατέρα.

Ένας οικογενειακός φίλος είπε ότι γνώριζε ότι τουλάχιστον ένα κοpίτσι είχε υποστεί «σ*ξουαλική κακοποίηση».

Είπε: “Πάντα τις έδερνε. Της είχε πάει και σε ένα δάσος και απειλούσε να τις σκοτώσει. Η μητέρα τον εγκατέλειψε και απαγόρευσε να έχουν επικοινωνία μαζί της. Ο πατέρας είχε διασυνδέσεις με κακό κόσμο, ήταν σαν αφεντικό μιας μαφίας.”

“Η μία κοπέλα προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Μετά τη σ*ξουαλική επίθεση, πήρε πολλά χάπια, αλλά διασώθηκε από γιατρούς. Ο πατέρας έπεισε τους ιατρούς ότι δεν ήταν απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά ότι απλά το κοpίτσι πήρε λάθος φάρμακα.”

Ένας φίλος του είπε: “Όταν όλη σου η ζωή είναι ένας μακρύς εφιάλτης, γεμάτος από σταθερά τραύματα, σωματικά και ψυχικά. Τα κοpίτσια ήταν όλα καλυμμένα με μώλωπες και γρατζουνιές, αλλά ο Mikhail δεν ήταν χαζός, τα χτυπούσε με τρόπο τέτοιο ώστε οι μώλωπες τους να κρύβονται κάτω από τα ρούχα.”

Ο άντρας είχε καταγραφεί σε βίντεο όπου απειλούσε τις κόpες του κακοποιώντας τες αρρωστημένα. Σε ένα σημείο, λέει: «Όλες είστε πόρνες και θα πεθάνετε ως πόρνες».

Μετά τη δολοφονία, ένας φίλος της οικογένειας είπε: “Νομίζω ότι ήταν αυτοάμυνα. Δεν θα τον πείραζαν αν δεν τις πείραζε.”

Συχνά τους απαγόρευε να πηγαίνουν στο σχολείο.

Μία οικογενειακή φίλη, είπε: “Μόλις ο πατέρας έβρισκε τρίχες του σκύλου στο χαλί, φώναζε μια από τις κόpες του και την έβαζε να τις φάει ενώ εκείνος την παρακολουθούσε.”

Έβαλε μια διαδικτυακή κάμερα στο διαμέρισμα για να παρακολουθεί τις κόpες του όταν εκείνος έλειπε.

Ένας άλλος φίλος είπε: “Τα κοpίτσια φοβόντουσαν τον πατέρα τους. Η μητέρα τους τον εγκατέλειψε. Δεν τους επέτρεψε να βγουν έξω. Ήταν τόσο χαρούμενες όταν έφευγε για ταξίδι.”

“Ξέρω ότι δεν θα του είχαν επιτεθεί χωρίς λόγο. Αυτό σημαίνει ότι ο πατέρας ήταν μια απειλή για τη ζωή τους.”

Ένας άλλος φίλος ανέφερε: “Ο άνθρωπος πάντα κρύβει τον πραγματικό του χαρακτήρα. Ο γιος του έφυγε από το σπίτι επειδή δεν άντεχε την κατάσταση.”

“Η μητέρα τους απλώς δεν μπορούσε να ζήσει με ένα τέτοιο άτομο. Πριν δεν ήταν επιθετικός στα παιδιά, αλλά στη συνέχεια όλα άλλαξαν.”

“Η μητέρα ξεκίνησε μια νέα ζωή, παρέμεινε κρυφά σε επαφή με τα παιδιά της, αλλά εκείνα δεν της είπαν για τα προβλήματά τους, ήθελαν η μητέρα τους να ζήσει μια ευτυχισμένη ζωή.”

“Όλα τα κοpίτσια είναι πολύ ευγενικά και γενναιόδωρα.”

Στο αυτοκίνητο του πατέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν δύο κιλά ηρωίνης μαζί με πολλά από τα όπλα του.

Leave a Comment