Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Τροχαίο με βυτιοφόρο στην Κορωπίου-Μαρκοπούλου -Συναγερμός για τη διαρροή καυσίμων

Τροχαίο με βυτιοφόρο στην Κορωπίου-Μαρκοπούλου -Συναγερμός για τη διαρροή καυσίμων

Συναγερμός έχει σημάνει σε ΕΛ.ΑΣ. και πυροσβεστική, μετά από τροχαίο με εμπλοκή βυτιοφόρου και ενός φορτηγού στη λεωφόρο Κορωπίου-Μαρκοπούλου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βυτιοφόρο γεμάτο καύσιμα συγκρούστηκε με φορτηγό, ενώ στο τροχαίο ενεπλάκη και ΙΧ αυτοκίνητο. Το τροχαίο έγινε στο 27ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Κορωπίου - Μαρκοπούλου. Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη απεγκλωβίστηκε τραυματισμένος ο οδηγός του βυτιοφόρου και γίνονται προσπάθειες να απεγκλωβιστεί άλλοι δύο οδηγοί, αυτοί του φορτηγού και το ΙΧ.

Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, στις 11:45, είπε στο iefimerida ότι «ο ένας άνθρωπος απεγκλωβίστηκε και μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, ενώ αυτή στη στιγμή γίνονται ενέργειες για τους άλλους δυο».

Ασθενοφόρα, αστυνομικοί και πυροσβέστες στο σημείο του τροχαίου στο Κορωπί

Ασθενοφόρα, πυροσβέστες και αστυνομικοί στο σημείο / Φωτογραφία: YouTube

Διαρροή καυσίμων από το τροχαίο με το βυτιοφόρο

Εντωμεταξύ, έχει σημάνει συναγερμός λόγω της διαρροής των καυσίμων, συνεπεία του τροχαίου και ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία συλλογής τους. Στο σημείο έχουν σπεύσει άνδρες της πυροσβεστικής με 20 οχήματα, αλλά και ασθενοφόρα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το φορτηγό που ενεπλάκη στη σύγκρουση έχει μετατραπεί πραγματικά σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Leave a Comment