Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Τροχαίο στο Αίγιο: Βίντεο-ντοκουμέντο με το αυτοκίνητο του 28χρονου -Πώς σκότωσε γιαγιά και εγγονό

Τροχαίο στο Αίγιο: Βίντεο-ντοκουμέντο με το αυτοκίνητο του 28χρονου -Πώς σκότωσε γιαγιά και εγγονό

Θλιψη έχει προκαλέσει στο πανελλhνιο η ανεiπωτη τραγωδία στο Αίγιο με θύμα μια 67χρονη γυναίκα και το μόλις λίγων μηνών εγγονάκι της που τραυματίστηκαν θανάσιμα από ασυνείδητο οδηγό ΙΧ που έπεσε πάνω τους τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη οργή είναι το γεγονός ότι ο 28χρονος οδηγός του οχήματος που φέρεται να θέρισε με το αυτοκίνητό του γιαγιά και εγγόνι, αντί να παραμείνει στο σημείο τράπηκε σε φυγή και μάλιστα έπεσε μέχρι και στη θάλασσα προκειμένου να μην συλληφθεί από τις αστυνομικές Αρχές.

Οργή του πατέρα του βρέφους

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκαλεί και η απόφαση του εισαγγελέα για τον δόκιμο του Πολεμικού Ναυτικού, αφού ο 28χρονος έχει αφεθεί ελεύθερος την ώρα που ο πατέρας του βρέφους συγκλονίζει για το άδικο χαμό του παιδιού του που πριν από λίγες εβδομάδες είχε βαφτιστεί. «Μην τον αφήνετε ελεύθερο θα κάνω κακό», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια.

Βίντεο: Πώς έγινε το τροχαίο στο Αίγιο

Στο παρακάτω βίντεο που προβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό του OPEN TV αποτυπώνονται όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με το πώς το ΙΧ του 28χρονου θέρισε την 67χρονη γυναίκα και το εγγονάκι της.

Leave a Comment