Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Τσακαλώτος: Χώρισε μετά από 35 χρόνια γάμου για τα μάτια σέξι υποψήφιας Ευρωβουλευτού

Τσακαλώτος: Χώρισε μετά από 35 χρόνια γάμου για τα μάτια σέξι υποψήφιας Ευρωβουλευτού

Τσακαλώτος: Χώρισε μετά από 35 χρόνια γάμου για τα μάτια σέξι υποψήφιας Ευρωβουλευτού

Αν για κάποιους το 2020 ήταν σημαδιακό, για τονΕυκλείδη Τσακαλώτοήταν το 2019. Οι αλλαγές στην προσωπική ζωή του πρώην υπουργού οικονομικών ήταν μεγάλες.

ΟΕυκλείδης Τσακαλώτοςαποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους με την

0000

σύντροφό τουΧέδερ Ντενίζ Γκίµπσον, διευθύντρια του Τμήματος Ερευνών της Τράπεζας της Ελλάδος, µε την οποία ήταν 35 ολόκληρα χρόνια μαζί -από το Πανεπιστήμιο- και είχαν αποκτήσει τρία παιδιά.

Μάλιστα, λίγο καιρό μετά από τον χωρισμό τους, και συγκεκριμένα την Άνοιξη του 2019, οΕυκλείδης Τσακαλώτοςγνώρισε τη συµπατριώτισσά του, υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ,Όλγα Νάσση.

Λίγους μήνες μετά, ηΌλγα Νάσσημε την ιδιότητα της προέδρου των Ελληνικών Κοινοτήτων και Αδελφοτήτων της Ιταλίας, διοργάνωσε στο Παλέρµο µια εκδήλωση, προκειµένου ο Ευκλείδης Τσακαλώτος να παρουσιάσει το βιβλίο του µε τίτλο «Η σκληρή δοκιµή της αντίστασης».

Εκεί, φαίνεται ότι τα πράγματα πήγαν παρακάτω και άναψε η φλόγα του έρωτα για τον πρώην «τσάρο» της οικονομίας και τη γοητευτική υποψήφια Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού:

ΗΌλγα Νάσσηείναι πρόεδρος των Ελληνικών Κοινοτήτων και Αδελφοτήτων της Ιταλίας. Γεννήθηκε στην Ιταλία από Έλληνα πατέρα. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες, είναι κάτοχος διδακτορικού στην Ανθρωπολογία και στην εθνογλωσσολογία. Έχει κάνει σημαντική εθνογραφική έρευνα σχετικά με την ελληνική μειονότητα στην Αλβανία και έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα σε ιταλικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Ακόμα, έχει συμμετάσχει σε ερευνητικά προγράμματα, στην Ιταλία, και στις Ηνωμένες Πολιτείες, αναφορικά με τις ιστορικές μειονότητες και τις ιταλικές κοινότητες που προέρχονται από τη διασπορά. Έχει εργαστεί στο Δεύτερο πρόγραμμα υποδοχής ασυνόδευτων ανηλίκων μεταναστών στην Ιταλία. Είναι ακτιβίστρια και δραστηριοποιείται στο οικολογικό κίνημα της Σικελίας. Έχει δύο παιδιά.

Το ρεπορτάζ ανέδειξε πρώτη η εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Leave a Comment