Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Τζέιμς Καφετζής - Μας κάλεσε ο Aτζούν στο σπίτι του και έπαθα σοκ - Μου ζητάνε 100.000 ευρώ

Τζέιμς Καφετζής - Μας κάλεσε ο Aτζούν στο σπίτι του και έπαθα σοκ - Μου ζητάνε 100.000 ευρώ

Ο πρώην παίκτης του Survivor Τζέιμς Καφετζής μίλησε στην κάμερα της Σίσσυς Χρηστίδου και αναφέρθηκε στο συμβόλαιο που έχει με την Acun Medya.

O Τζέιμς Καφετζής έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και την Ελένη Βουλγαράκη και εκεί ο πρώην παίκτης του Survivor απάντησε, μεταξύ άλλων, και για το εξώδικο που του έστειλε η Acun Medya.

«Ήθελα να πάω στο Τόκιο να γίνω

0000

σούσι σεφ, αλλά τελικά μπήκα στο Survivor. Με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή γιατί είχα κάνει αίτηση στο πρώτο, πριν τέσσερα χρόνια. Είχαν πάρει τον Νάσο που μπήκε στο Big Brother, αλλά τον έβγαλαν και πήραν εμένα. Ο Αλέξης Παππάς είχε μια πληροφορία ότι ο κόσμος με μισεί και από την παραγωγή του έλεγαν καλά το πας», είπε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής.

Ο Τζέιμς Καφετζής απάντησε στη συνέχεια και για το εξώδικο του Ατζούν Ιλίτζαλι. «Είχα υπογράψει με την Acun Medya ότι για τρία χρόνια πρέπει να παίρνω την έγκρισή τους για ότι κάνω. Το ποσό που μου ζητάνε με το εξώδικο είναι 100.000 ευρώ. Οι σχέσεις μου με την Acun Medya ήρθαν σε ρήξη όταν αποχώρησα.

Μας κάλεσε ο Ατζούν Ιλίτζαλι στο σπίτι του ένα

1

απόγευμα και μας είπε ότι θα κάτσουμε ακόμα 40 ημέρες και θα πάει ο καθένας ένα μπόνους και ένα κομμάτι cheesecake. Εγώ εκείνο το βράδυ έπαθα σοκ, ήμουν από την αρχή, μετρούσα ημέρες. Ήταν σαν να τελειώνω τον μαραθώνιο, να βλέπω το τέλος, και ξαφνικά να μου λένε τρέξε ακόμα δέκα χιλιόμετρα. Οπότε, δε υπήρχε περίπτωση να το κάνω».

«Δεν ξέρω γιατί ο Ασημακόπουλος είπε ότι δε είμαι φίλος με την Άννα Μαρία. Θα ξαναπήγαινα στην εκπομπή της Μαλέσκου, πήρε μεγαλύτερη έκθεση και ήταν υπερβολή», είπε επίσης ο Τζέιμς Καφετζής.

Κοιτάξτε το βίντεακι


Leave a Comment