Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Τζώρτζια Γεωργίου στον αέρα: "Καταλαβαίνω ότι δε θες να με γαμ...ς!"

Τζώρτζια Γεωργίου στον αέρα: "Καταλαβαίνω ότι δε θες να με γαμ...ς!"

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όλοι στο πάνελ της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου». Η Κατερίνα Καραβάτου δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που άκουσε από τη Τζώρτζια Γεωργίου.

Το πρωί της Πέμπτης, στην εκπομπή προβλήθηκε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελεονώρα Μελέτη, ο σεφ, Πάνος Ιωαννίδης, σχετικά με το πρώτο ραντεβού. Κατά τη διάρκεια, όμως του σχολιασμού η Τζώρτζια Γεωργίου, είπε μια εντελώς ακατάλληλη λέξη στον τηλεοπτικό αέρα, με αποτέλεσμα να σοκαριστούν όλοι.

Η ατάκα της Τζώρτζιας που σόκαρε την Κατερίνα Καραβάτου

Η Τζώρτζια Γεωργίου είπε χαρακτηριστικά: «Αυτό που λέει ο άνθρωπος, ο σεφ Πάνος Ιωαννίδης είναι το σωστό, είναι λες και έχει μπει στο μυαλό μίας γυναίκας, το ‘χει διαβάσει και ξέρει πάρα πολύ καλά τι θέλουμε όλες μας στο πρώτο ραντεβού. Γιατί αν με καλέσεις στο σπίτι σου, στο πρώτο ραντεβού, καταλαβαίνω ότι δε θες να με γαμς! Εεε δεν θες να με ταΐσεις, συγγνώμη! Καταλαβαίνω ότι συμβαίνει αυτό το πράγμα και θες να με ξεμοναχιάσεις, όποτε καλό θα είναι στο πρώτο ραντεβού να πηγαίνουμε έξω, να τρώμε το φαγητό μας, να γνωριστούμε σαν άνθρωποι και να δούμε αργότερα πως θα εξελιχθεί αυτή η σχέση».

Leave a Comment