Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Viral βίντεο: Κοτόπουλο «ζόμπι» κινείται μπροστά στα έκπληκτα μάτια πελατών εστιατορίου

Viral βίντεο: Κοτόπουλο «ζόμπι» κινείται μπροστά στα έκπληκτα μάτια πελατών εστιατορίου

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει ένα ωμό στήθος κοτόπουλου να αρχίζει ξαφνικά να κινείται σε ένα τραπέζι εστιατορίου, προκαλώντας τρόμο στους πελάτες. Προφανώς πρόκειται για μια καλοστημένη φάρσα.

Είναι γνωστό πως όταν κάποιος κόψει το κεφάλι ενός κοτόπουλου αυτό μπορεί να συνεχίσει να περπατά για μερικά δευτερόλεπτα. Αλλά να επιστρέφει στην ζωή ένα ωμό στήθος κοτόπουλου; Ακούγεται κάπως περίεργο, η αλήθεια είναι.

Και μπορεί να είδαμε στο παρελθόν ένα μισοφαγωμένο ψάρι σασίμι να πηδά από το πιάτο στην προσπάθειά του να δραπετεύσει μπροστά στους έντρομους θαμώνες εστιατορίου στην Ιαπωνία, αλλά «ζόμπι» κοτόπουλο δεν είχαμε ξαναδεί.

Η στιγμή που το ωμό κοτόπουλο αρχίζει να κινείται

Ένα βίντεο που έγινε viral και δημοσιεύτηκε από τον Ρίε Φίλιπς πριν από δύο εβδομάδες στο Facebook, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές και δείχνει ένα κομμάτι στήθος κοτόπουλου (αυτό με τα κόκαλα που έχουν μείνει) να αρχίζει ξαφνικά να κινείται στο πιάτο και τελικά να πέφτει κάτω στο πάτωμα, με τους πελάτες να αρχίζουν να ουρλιάζουν!

Δεν είναι σαφές που γυρίστηκε το βίντεο, ωστόσο έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση με πολλούς να αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν να επιστρέψει στην ζωή ένα νεκρό κοτόπουλο και άλλοι να το αποκαλούν «ζόμπι».

Κάποιοι αναρωτήθηκαν αν είναι δυνατόν τα κομμένα κομμάτια πρόσφατα σφαγμένου κοτόπουλου να εξακολουθούν να στέλνουν νευρικά σήματα, με κάποιον, προσπαθώντας να δώσει μια εξήγηση, να ισχυρίζεται ότι «επειδή το κρέας είναι τόσο φρέσκο, μπορεί οι μύες μπορούν ακόμη να κινούνται». Χωρίς να έχει επέμβει - προς το παρόν - κάποιος επιστήμονας για να απαντήσει αν υπάρχει έστω μία στο εκατομμύριο πιθανότητα ένα φιλέτο κοτόπουλου να αρχίσει να... κινείται, ή κάποιος ειδικός σε θέματα ειδικών εφέ για να εξηγήσει ποιο κολπάκι βρίσκεται πίσω από το «κοτόπουλο ζόμπι» πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι μάλλον πρόκειται για μια καλοστημένη φάρσα.

Leave a Comment