Ψυχαγωγία Ενημέρωση

X-Factor: Εβαλε τα κλάματα on stage με τα συγκινητικά σχόλια του Θεοφάνους -Τους μάγεψε όλους με τη φωνή της [βίντεο]

X-Factor: Εβαλε τα κλάματα on stage με τα συγκινητικά σχόλια του Θεοφάνους -Τους μάγεψε όλους με τη φωνή της [βίντεο]

Μία από τις πιο δυνατές ερμηνείες επιφύλασσε το αποψινό επεισόδιο του X-Factor.

Η 26χρονη Ελισάβετ ανέβηκε στη σκηνή, τρέμοντας από το άγχος της, αφού όπως είπε η ίδια, το τραγούδι είναι όλη της η ζωή και περίμενε να τραγουδήσει μπροστά σε τόσο κόσμο από πολύ μικρή ηλικία. Μάλιστα, είχε επιλέξει να πει το «Something’s got a hold on me» της Christina Aguilera, που είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο τραγούδι. Ωστόσο από τις πρώτες κιόλας νότες, το κοινό και η κριτική επιτροπή ενθουσιάστηκαν από τις φωνητικές της ικανότητες.

Μόλις τελείωσε η οντισιόν της η Μελίνα Ασλανίδου της είπε χαρακτηριστικά: «Εντάξει Ελισάβετ, ξεαγχώσου, νομίζω το αγόρι σου θα χαρεί». Στη συνέχεια ο Γιώργος Θεοφάνους τόνισε, πως είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει καταλάβει πόση δύναμη έχει στο λαιμό του. «Αν συνειδητοποιούσες το πόσο καλή είσαι θα ανέβαινες πάνω και θα ήσουν μέσα στην αλαζονεία, οπότε διαλέγω τον άνθρωπο που είναι πιο γειωμένος και δεν καταλαβαίνει το λιοντάρι που κρύβει μέσα του», της είπε ο κριτής, εκδηλώνοντας τον ενθουσιασμό του προς κάποιον διαγωνιζόμενο για δεύτερη φορά φέτος. Η Ελισάβετ συγκινήθηκε τόσο πολύ από τα σχόλια του Γιώργου Θεοφάνους που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Δείτε την οντισιόν της Ελισάβετ στο X-Factor

Η Ελισάβετ μπορεί στην αρχή να μην ένιωθε σίγουρη για τον εαυτό της, ωστόσο, μόλις ανέβηκε στη σκηνή κατάφερε να τους εντυπωσιάσει όλους με τις ικανότητές της.

Leave a Comment