Ψυχαγωγία Ενημέρωση

X-Factor: Η ερμηνεία που συγκλόνισε τους κριτές -«Μας έφερες ένα αεράκι μουσικής ελπίδας» [βίντεο]

X-Factor: Η ερμηνεία που συγκλόνισε τους κριτές -«Μας έφερες ένα αεράκι μουσικής ελπίδας» [βίντεο]

Δεύτερη ημέρα των οντισιόν στο X-Factor και οι κριτές είναι έτοιμοι να ανακαλύψουν τη νέα μεγάλη φωνή που θα «σαρώσει» το ελληνικό πεντάγραμμο.

Μπορεί η πρεμιέρα να ήταν εντυπωσιακή, ωστόσο φαίνεται πως έχουμε ακόμη να ακούσουμε πολλές ερμηνείες που θα μας καθηλώσουν. Το βράδυ της Πέμπτης οι κριτές έκατσαν ξανά στις θέσεις τους και στη σκηνή ανέβηκαν όλοι οι διαγωνιζόμενοι για να κυνηγήσουν το όνειρό τους.

Μία εμφάνιση, όμως, συγκλόνισε την κριτική επιτροπή, που δεν μπορούσε να μην δώσει τέσσερα «ναι». Η 18χρονη Μαίρη από τη Θεσσαλονίκη ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε το «Friends» από Marshello και Anne-Marie με τον δικό της μοναδικό\

τρόπο. Το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα, επιβραβεύοντάς τη για την ερμηνεία της. Τα σχόλια της κριτικής επιτροπής ήταν ιδιαίτερα κολακευτικά με τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο να της λέει χαρακτηριστικά, πως «του έφερε ένα αεράκι μουσικής ελπίδας». Όπως ήταν φυσικό, η Μαίρη πήρε το εισιτήριο για το bootcamp και βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο να κατακτήσει το όνειρό της.

Δείτε βίντεο από την ερμηνεία που εντυπωσίασε τους κριτές του X-Factor

Η 18χρονη μέρη κατάφερε να μαγέψει τους κριτές με την ερμηνεία της και να περάσει στο bootcamp.

Leave a Comment