Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Χαϊκάλης - Είμαι αρσενικό παλιάς κοπής και όταν η γυναίκα λέει όχι εγώ επιμένω

Χαϊκάλης - Είμαι αρσενικό παλιάς κοπής και όταν η γυναίκα λέει όχι εγώ επιμένω

Independent Greeks MP Pavlos Hailkalis testified to the Prosecutor of Appeals who is handling the MP`s case of attempted bribery. Athens, on Dec. 21, 2014 / Κατάθεση του Παύλου Χαϊκάλη στον εφέτη ανακριτή που ερευνά την υπόθεση χρηματισμού του. Αθήνα, 21 Δεκεμβρίου, 2014

Χαϊκάλης: «Είμαι αρσενικό παλιάς κοπής, όταν η γυναίκα λέει όχι, εγώ επιμένω»

Η του Παύλου Χαϊκάλη εξήγησή του αποτυπώνει ακριβώς το πρόβλημα νοοτροπίας που υπάρχει όσον φορά την ύπαρξη έμφυλων ρόλων

Ο Παύλος Χαϊκάλης, ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Ηλιάνα Αραβή, καθώς,η

0000

Κύπρια ηθοποιός κατήγγειλε γνωστό κωμικό ότι την παρενοχλούσε σεξουαλικά την περίοδο που σπούδαζε υποκριτική στην Ελλάδα, όμως η εξήγησή του αποτυπώνει ακριβώς το πρόβλημα νοοτροπίας που υπάρχει.

«Είμαι όμως και αρσενικό παλιάς κοπής οπότε, όταν μια γυναίκα μου λέει το όχι, εγώ επιμένω», δήλωσε χαρακτηριστικά δείχνοντας ακριβώς τις αρνητικές επιπτώσεις της τοξικής αρρενωπότητας στην καθημερινότητα των ανθρώπων, αλλά και τους εσφαλμένους ρόλους του κυνηγού-άνδρα και του θηράματος-γυναίκας.

Τα έμφυλα στερεότυπα και οι κοινωνικές αντιλήψεις για την θέση της γυναίκας, προκαλούν μια σειρά προβληματικών συμπεριφορών, ακόμα και εάν αυτές δεν είναι έκνομες.

Τηγνώρισα την Ηλιάνα 19 ετών.Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Την φλέρταρα διακριτικά στην αρχή, όπως είπε και η ίδια. Της το εξήγησα ευγενικά. Δεν της είπα θα αποδεχθείς τις ορέξεις μου για να σε στείλω στην οντισιόν. Εκείνη ήταν κυρία. Απέφευγε ευγενικά.Είμαι όμως και αρσενικό παλιάς κοπής οπότε, όταν μια γυναίκα μου λέει το όχι, εγώ επιμένω.Δεν τα παρατάω εύκολα. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Όλο αυτό τον καιρό δεν την είχα προσβάλει ποτέ ως γυναίκα.

Φτάνουμε στο περιβόητο τηλεφώνημα. Εκφράστηκα έντονα συναισθηματικά.Όταν μιλάς σε μια γυναίκα και της λες για τον πόθο σου τότε μπορεί να ξέφυγα. Της ζητάω δημόσια συγγνώμη.Και στον πατέρα της και στη μητέρα της. Ίσως ήρθε σε πίεση. Όταν μου είπε σας βλέπω σαν τον μπαμπά μου σταμάτησα. Και μετά στη σχολή λέει ότι την αγνόησα.Να δεχτώ το λάθος στην έκθεση του ερωτισμού μου, αλλά δεν θα χρεωθώ την “πτώση του Βυζαντίου”» ανέφερε, μεταξύ άλλων, οΠαύλος Χαϊκάλης.

Σημειώνεται ότι ηΗλιάνα Αραβή, η οποία έγινε γνωστή από τη σειρά «Τατουάζ»,ανέφερε στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» ότι «μεφλέρταρε διακριτικά στην αρχή. Δεν έδωσα σημασία, με πήγε σε μια οντισιόν για γνωστή σειρά που παιζόταν χρόνια. Μάλλον για να με

καλοπιάσει.Στη σειρά δεν με πήραν και άρχισε να με φλερτάρει πιο έντονα. Μέχρι που ένα πρωινό, με πήρε τηλέφωνο, και μου μιλούσε πρόστυχα. Επέμενε να συμμετέχω μαζί του, εγώ του εξηγούσα ότι τον σέβομαι και τον θαυμάζω και ότιτον έχω σαν μπαμπά μουκαι μου είχαν κοπεί τα πόδια».

«Όταν έχεις κάποιον είδωλο παθαίνεις σοκ. Έκλεισα το τηλέφωνο, το είχα πει στους γονείς μου, δεν το είπα στον διευθυντή της σχολής μου γιατί φοβόμουν ότι θα με διώξουν.Μετά από δύο χρόνια έμαθα ότι συνέχιζενα κάνει τα ίδια, έμαθα ότι ο διευθυντής δεν γνώριζε και όταν έμαθε τον αντικατέστησαν» πρόσθεσε.

Πηγή: www.rosa.gr

Leave a Comment