Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Χίος - Περάσαν χειροπέδες σε πίστη γιατί πλησίασε την είσοδο της εκκλησίας

Χίος - Περάσαν χειροπέδες σε πίστη γιατί πλησίασε την είσοδο της εκκλησίας

Με ένταση σημαδεύτηκε η πρώτη Ανάσταση στον Ιερό Ναό της Παναγίας Ευαγγελίστριας Χίου.

Οπως αναφέρει το politischios.gr μία πιστή αψήφησε τις απαγορεύσεις εισόδου στους Ιερούς Ναούς και θέλησε να εισέλθει στην Εκκλησία για να παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία.

0000

Παρά τις συστάσεις των Αστυνομικών, η γυναίκα επιχείρησε να περάσει μέσα στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού στη Χίο, με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να την τραβούν έξω από αυτόν ενώ εκείνη χτύπησε τον επικεφαλής Αστυνόμο που βρίσκονταν στο σημείο.

Η γυναίκα ζητούσε επιμόνως από τους Αστυνομικούς να της δείξουν το νόμο περί απαγόρευσης εισόδου στους Ιερούς Ναούς, απειλώντας τους πώς αν τελικά την προσαγάγουν θα τους κάνει «βούκινο» μέσα από το Facebook, εκείνοι την τραβούν προς το περιπολικό, ενω πολίτες τους ζητούσαν να σταματήσουν.

Πιστοί έξω από εκκλησία της Χίου

Το σκηνικό έντασης προκάλεσε και την αντίδραση του π. Χριστόφορου Γουρλή που βγαίνοντας έξω από την Εκκλησία κατηγόρησε τους αστυνομικούς για βία, φωνάζοντας «ντροπή». Δείτε το βίντεο.

Παράλληλα, εκτός Ναού βρίσκονταν και άλλοι πιστοί που σε απόσταση ο ένας από τον άλλον ανέμεναν τον Ιερέα να τους πετάξει δάφνες.

Leave a Comment