Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Χλεύασαν ταξιδιώτισσα για το ελαφρύ ντύσιμο της - Θα φοράω ότι θέλω γιατι εργάζομαι πολυ σκληρά

Χλεύασαν ταξιδιώτισσα για το ελαφρύ ντύσιμο της - Θα φοράω ότι θέλω γιατι εργάζομαι πολυ σκληρά

Χλεύασαν ταξιδιώτισσα για το ελαφρύ ντύσιμο της: «Θα φοράω ό,τι θέλω. Εργάζομαι σκληρά»

Πρόκειται για τη γυναίκα που έγινε χωρίς τη θέλησή της viral. «Θα φοράω ό,τι θέλω. Εργάζομαι σκληρά», απαντά στα

0000

κακοπροαίρετα σχόλια.

Ταξιδιώτισσα για Σαντορίνη: Ενοχλημένη η Τατιάνα Σαββίδου

Ενοχλημένη και εκνευρισμένη είναι η Τατιάνα Σαββίδου. Είναι η γυναίκα που άθελα της έγινε viral όταν ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ την έβγαλε να μιλήσει ζωντανά στην

εκπομπή «Σήμερα».

Όπως λέει η ίδια, ύστερα από τη συνέντευξη, δέχτηκε προσβολές και σεξιστικά σχόλια, γι’ αυτό και σκέφτεται να κινηθεί νομικά κατά του καναλιού.

Όλα άρχισαν την περασμένη εβδομάδα, όταν η πρωινή ενημερωτική εκπομπή έκανε ρεπορτάζ στο λιμάνι του Πειραιά για τους ταξιδιώτες στα ελληνικά νησιά.

Εντοπίστηκε από τον Γιώργο Τσέλικα – Τα σεξιστικά σχόλια

Ο ρεπόρτερ, Γιώργος Τσελίκας, ενώ βρισκόταν στον αέρα εντόπισε μια νεαρή ταξιδιώτισσα λέγοντας, «κάτι βλέπω, για να πάω από εκεί να το τσακώσω» τη στιγμή που εκείνη επιβιβαζόταν στο πλοίο της γραμμής για Σαντορίνη μαζί με τον πατέρα της.

Η ίδια λίγη ώρα αργότερα δέχτηκε στα

κοινωνικά δίκτυα πολλά σεξιστικά σχόλια, με ορισμένους κακεντρεχείς να λένε πως πηγαίνει στη Σαντορίνη για να δουλέψει ως «συνοδός πολυτελείας».

Η ταραχή της ήταν μεγάλη και η κοπέλα ενοχλημένη αδυνατεί να καταλάβει γιατί συνέβη όλο αυτό. Πήγαινε στη Σαντορίνη για να δουλέψει σεζόν.

Η δήλωση της Τατιάνας Σαββίδου στην «Espresso»

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε όλο αυτό. Επειδή φορούσα ένα κοντό φόρεμα; Ας μας πούνε πού αρχίζει και πού τελειώνει ο ρατσισμός, τι είναι σεξισμός και τι σεξουαλική παρενόχληση. Θα φοράω ό,τι θέλω χωρίς να δώσω αναφορά σε κανέναν. Βρίσκομαι στη Σαντορίνη για να δουλέψω σε μαγαζιά, εργάζομαι σκληρά και κάνω 12ωρα μεροκάματα, μακριά από το σπίτι μου και σε δύσκολες συνθήκες, όπως κάνουν πολλά κορίτσια και αγόρια στην ηλικία μου», αναφέρει χαρακτηριστικά στην «Espresso».

Ακολουθεί σχετικό βίντεο:

Leave a Comment