Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Χλιδατες διακοπες κανει η Φαίη Σκορδά - Εχει μεγαλη αναγκη να απομονωθεί και να ξεκουραστεί

Χλιδατες διακοπες κανει η Φαίη Σκορδά - Εχει μεγαλη αναγκη να απομονωθεί και να ξεκουραστεί

Μόλις λίγες μέρες μετά την αυλαία που έριξε η εκπομπή της, η Φαίη Σκορδά απολαμβάνει τις πρώτες μέρες διακοπών της που τόσο πολύ είχε ανάγκη.

Η παρουσιάστρια, όπως και οι περισσότεροι Έλληνες, μετά από έναν δύσκολο χειμώνα λόγω κορονοϊού αλλά και μιας απαιτητικής τηλεοπτικής σεζόν, είχε ανάγκη την ξεκούραση και την ηρεμία, μακριά από όλους και όλα.

0000

Χρειάστηκε λοιπόν μόνο ένα σακ βουαγιάζ και την καλή της διάθεση για να φύγει για τις πρώτες μέρες διακοπών της που όπως μαθαίνουμε είχαν για προορισμό το Ιόνιο.

Η ίδια δεν θέλησε να αποκαλύψει, παρά μόνο στους πολύ δικούς της ανθρώπους πού βρίσκεται καθώς η ανάγκη της είναι να απομονωθεί και να ξεκουραστεί κάνοντας ινκόγκνιτο διακοπές.

Φυσικά, κράτησε μυστική και την... παρέα της που την απαθανατίζει σε

διάφορες εξορμήσεις της στη φύση ή στη θάλασσα αν και η ίδια αποφεύγει αυτές τις μέρες να ανεβάζει φωτογραφίες της στο instagram ώστε να... αποτοξινωθεί και από την καθημερινή επαφή με τα social media, παρ' όλο που η σχέση που έχει χτίσει με τους followers της είναι πολύ ζεστή και τρυφερή.

Βέβαια δεν θα είναι μόνο αυτές οι διακοπές της Φαίης Σκορδά. Η όμορφη παρουσιάστρια σκοπεύει επιστρέφοντας να φύγει κάπου όμορφα μαζί με τα παιδιά της, μόνο που αυτή τη φορά θα επιλέξει μαζί τους προορισμό ώστε να περνούν και εκείνοι καλά με διάφορες ασχολίες.

Και φυσικά δεν νοείται καλοκαίρι χωρίς να επισκεφθεί τους γονείς της

στη Βόρεια Ελλάδα μαζί πάντα με τους γιους της Γιάννη και Δημήτρη ώστε να ξεκουραστεί και εκεί πολύ, πριν επιστρέψει και πάλι στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για να ετοιμάσει τη νέα της εκπομπή η οποία, όπως μαθαίνουμε δεν θέλει να θυμίζει σε τίποτα εκείνη της σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε.

Δείτε φωτογραφίες που έχει ανεβάσει τις τελευταίες μέρες η Φαίη Σκορδά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Leave a Comment