Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Χριστίνα Ψάλτη: Ποιος είναι ο άντρας που μπήκε στη ζωή της μετά τον Στάθη Ψάλτη

Χριστίνα Ψάλτη: Ποιος είναι ο άντρας που μπήκε στη ζωή της μετά τον Στάθη Ψάλτη

Δύο χρόνια μετά τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη, η τελευταία σύζυγός του, Χριστίνα Ψάλτη γύρισε σελίδα στη ζωή της και εδώ και λίγους μήνες βρίσκεται σε μία νέα σχέση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο νεαρός άνδρας που ακούει στο όνομα Αντώνης δεν προέρχεται από τον χώρο της showbiz, είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης. Αφορμή για να βγει το ειδύλλιο στη φόρα ήταν η τρυφερή διαδικτυακή ευχή της ηθοποιού προς τον νέο αγαπημένο της, ανήμερα των γενεθλίων του.

Πριν από τέσσερις μήνες η Χριστίνα Ψάλτη, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media ένα απόσπασμα της Αλκυόνης Παπαδάκη, δείχνοντας έτοιμη για το επόμενο βήμα: «Ξέρεις τι μετράει τελικά; Ποια χέρια θα σε αγκαλιάσουν και θα κάμουν το δέρμα σου να δακρύσει. Ποιο στόμα θα τσακίσει τον φλοιό του μυαλού σου και θα σε τινάξει χωρίς αναπνοή στα αστέρια. Δεν έχει ταυτότητα ο έρωτας».

Νέα αρχή έκανε όμως και στην καριέρα της η Χριστίνα αφού πέρυσι επέστρεψε στο θέατρο. Συγκεκριμένα έπαιξε στην παράσταση «Λωξάντρα», σε έναν μικρό ρόλο, ο οποίος όμως συζητήθηκε πολύ, αφού εμφανιζόταν με μίνι lingerie dress και ζαρτιέρες επί σκηνής.

Leave a Comment