Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν - Ο μόνος τρόπος για να παρέμβει η Αστυνομία στα σπίτια

Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν - Ο μόνος τρόπος για να παρέμβει η Αστυνομία στα σπίτια

Έλεγχος ρεβεγιόν: O Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, μίλησε στην τηλεόραση του «MEGA» και την εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA». Ο ίδιος προχώρησε σε αποκαλυπτικές δηλώσεις. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο γεγονός πως θα γίνεται ο έλεγχος της αστυνομίας στα ρεβεγιόν.

Έλεγχος ρεβεγιόν: Τι έγινε γνωστό για τη δράση της Ελληνικής Αστυνομίας στις γιορτές

0000

Όσο πλησιάζουμε προς τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, η ανησυχία για τα ρεβεγιόν με τα υπεράριθμα άτομα μεγαλώνει ακόμα περισσότερο. Αυτό, διότι θα υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για την εξάπλωση του κορονοϊού. Όπως είναι γνωστό, η αστυνομία όπως έγινε και το Πάσχα, θα αναλάβει τους ελέγχους. Το πλαίσιό τους ανέλαβε να εξηγήσει ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Στράτο Μαυροειδάκο.

Φυσικά, δεν υπάρχει περίπτωση να

υπάρξουν αστυνομικοί, οι οποίοι θα χτυπάνε τυχαία κουδούνια για να ελέγξουν πόσα άτομα θα είναι μέσα σε κάθε σπίτι. Αυτό θα γίνεται μόνο αν υπάρξει κάποια καταγγελία από κάποιον γείτονα ή από κάποιον που έχει εντοπίσει παράβαση της οδηγίας για παρουσία μάξιμουμ 9 ατόμων. Μάλιστα, όπως είπε σε κάποιες περιπτώσεις ενδεχομένως να χρειαστεί και επέμβαση εισαγγελέα.

Ακολουθεί βίντεο με τις δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα Ειδικών Φρουρών, Στράτου Μαυροειδάκου στην τηλεόραση του «MEGA» και την εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA»

Leave a Comment