Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Χωρίς έλεγχο η Ομόνοια - Πακιστανοί λειτουργούν τα μαγαζιά τους κανονικά και βγάζουν φράγκα

Χωρίς έλεγχο η Ομόνοια - Πακιστανοί λειτουργούν τα μαγαζιά τους κανονικά και βγάζουν φράγκα

Χωρίς έλεγχο το «γκέτο» της Ομόνοιας! Λειτουργούν τα μαγαζιά τους κανονικά τη στιγμή που οι επιχειρήσεις γονατίζουν

Το τέχνασμα που χρησιμοποιούν

Κι ενώ οι αστυνομικές αρχές έχουν επιδοθεί σε

0000

κυνηγητόμασκοφόρων προκειμένου να βεβαιώσουν πρόστιμα σε όσους δεν έστειλαν SMSή δεν φόρεσαν σωστά τη μάσκα τους, το παρεμπόριο των μεταναστώνστο κέντρο της Αθήνας,δρα ανεξέλεγκτο.

Οι επιχειρήσειςδέχονται σφοδρό πλήγμα από το 2ο πανεθνικό lockdown, οι εργαζόμενοι αναγκάζονται να εξασφαλίσουν τα προς το ζειν της οικογένειάς τους με το ευτελές βοήθημα των532 ευρώ,όμως ουδείςασχολείται με το

«γκέτο» της Ομόνοιας που εξακολουθεί να επιδίδεται σε παράνομο εμπόριο.

Άνθρωποι χωρίς χαρτιά,χωρίς να τους απασχολεί ούτε κάν το απαραίτητο μήνυμα για τις μετακινήσεις, κυκλοφορούνχωρίς μάσκες και μέτρα προστασίαςκαι ανοίγουνκανονικά τα μαγαζιά τους.

Το τεχνασμα

Δημοσιογράφος του Star έκανε οδοιπορικό στα

μικροκαταστήματα του κέντρου,γύρω από την πλατεία Ομονοίας,τα οποία όχι μόνο εξακολουθούν να δέχονται κανονικά πελάτες, αλλά δεν αρνούνται συναλλαγές μεpos και φυσικά δεν κόβουν καμία απόδειξη, για ευνόητους λόγους.

Οι περισσότεροιαπό τους καταστηματάρχες

χρησιμοποιούνως τέχνασμα το γεγονός ότι επιτρέπεται να λειτουργούν για πώληση χονδρικής, αδιαφορώντας για τη νομοθεσία πουπροβλέπει η επιχείρηση να έχει κατεβασμένα ρολά.Μάλιστα, το γεγονός ότι τα μαγαζιά στο κέντρο παραμένουν ανοιχτά, προσελκύουν μετανάστες οι οποίοισυνωστίζονται για να ψωνίσουν, ενώ οι εικόνες στις οδούς Σοφοκλέους και Γερανίου είναι ανησυχητικές.

Πηγή : newsbreak.gr

Leave a Comment