Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ζαχαράτος - Αν βρισκόταν ο ιδανικός σύντροφος θα ήθελα να γίνω πατέρας

Ζαχαράτος - Αν βρισκόταν ο ιδανικός σύντροφος θα ήθελα να γίνω πατέρας

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε ο Τάκης Ζαχαράτος ο οποίος αποκάλυψε αν θα έκανε παιδί, μίλησε για τα νέα του σχέδια και δήλωσε πως του λείπει πολύ η μητέρα του.

Η συνέντευξη του Τάκη Ζαχαράτου

«Η σκέψη να γίνω πατέρας υπήρξε στο μυαλό μου πριν από κάποια χρόνια. αλλά θεωρώ ότι για να έχεις ένα παιδί πρέπει να έχεις εξαιρετικό σύντροφο. Έτσι το νιώθω εγώ. Ίσως και να

0000

είμαι λίγο ευθυνόφοβος αλλά με τον τρόπο ζωής μου δεν θα μπορούσα να είμαι 100% δίπλα στο παιδί μου όπως θα ήθελα. Οπότε δεν μου φταίει σε κάτι» δήλωσε και συνέχισε: «Αν βρισκόταν ο ιδανικός σύντροφος θα το σκεφτόμουν, γιατί και ο ιδανικός πρέπει να τεσταριστεί».

Σε ερώτηση για το αν είναι ερωτευμένος τόνισε με χιούμορ ότι: «ερωτευμένος είμαι με την Τέχνη μου, δεν είμαι ερωτευμένος σε κάποια σχέση. Κάνω, όμως, δημόσιο άνοιγμα αν ενδιαφέρεται κάποιος ας ρίξει τα πλοκάμια του».

«Αυτό που μου λείπει περισσότερο από τη

ζωή είναι η μητέρα μου. Από την άλλη δεν μου λείπει γιατί είναι πάντα παρούσα και θα ήθελα απλά να είναι εδώ και να χαίρεται. Μερικές φορές νιώθω σαν να παίρνω άριστα και να μην έχω που να το δείξω. Δεν θα συγκινηθώ αλλά ξέρω ότι, από εκεί που είναι, χαίρεται», πρόσθεσε.

Τέλος, παραδέχτηκε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για την κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα οριστική συμφωνία.

Leave a Comment