Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ζήνα Κουτσελίνη - Η συγκινητική έναρξη της εκπομπής - Τα λευκά λουλούδια στην θέση του Καραϊβάζ και το αντίο

Ζήνα Κουτσελίνη - Η συγκινητική έναρξη της εκπομπής - Τα λευκά λουλούδια στην θέση του Καραϊβάζ και το αντίο

Ζήνα Κουτσελίνη: Η γνωστή παρουσιάστρια εμφανίστηκε συγκλονισμένη στο άνοιγμα της εκπομπής της, λόγω του χαμού του Γιώργου Καραϊβάζ. Η ίδια συναντήθηκε για τελευταία φορά με τον Γιώργο Καραϊβάζ την Παρασκευή στο πλατό της εκπομπήςκαι λίγη ώρα μετά τις 14.00 έμαθε για τη στυγερή δολοφονία του, λίγα μετά από το σπίτι του στον Άλιμο.

0000

Ζήνα Κουτσελίνη: Το άνοιγμα της εκπομπής

Με το αγαπημένο του τραγούδι, το Βουνό, και μερικές φωτογραφίες με τους συνεργάτες της εκπομπής, η Ζήνα καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό. Στη θέση όπου καθόταν ο αδικοχαμένος Γιώργος Καραϊβάζ ένα μπουκέτο με λευκά λουλούδια, η κούπα του και ένα ποτήρι νερό

Η Ζήνα Κουτσελίνη ανέφερε αρχικά: ««Καλό μεσημέρι, δεν ξέρω τι να σας πω, ξέρω μόνο τι θα

μου έλεγε εκείνος “Έλα μωρέ Ζήνα”. Είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε, γιατί έτσι θα ‘θελε κι εκείνος. Έγραψα ότι ήταν αδερφός Ήταν οικογένεια, που όταν την έχασα, τη βρήκα. Όταν λίγοι πίστευαν σε αυτή την εκπομπή, εκείνος έβαλε την υπογραφή του. Μου άπλωσε το χέρι και μου είπε ότι είμαστε συνοδοιπόροι».

Η Ζήνα Κουτσελίνη είπε στη συνέχεια: «Η είδηση δυστυχώς βρήκε εμένα Ο Γιώργος Καλιακμάνης, που είναι σήμερα εδώ, με πήρε τηλέφωνο, και με πήρε να δω αν

ξέρω κάτι. Έτρεξα μέσα στο γραφείο, δεν νομίζω να έμεινα όρθια, δυστυχώς πήραμε όλους τους αστυνομικούς συντάκτες να μας επιβεβαιώσουν την είδηση 10 λεπτά μετά». Επίσης, η Ζήνα εξομολογήθηκε πως πήρε περίπου 70.000 μηνύματα όλο το Σαββατοκύριακο.

Ακολουθεί βίντεο από την τηλεόραση του «Star» και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»:

Leave a Comment