Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Αφαντοι οι γονείς της 11χρονης Ιωάννας στο τρισάγιο για τη μνήμη της - Έξαλλος ο ιερέας

Lisa Scholfield
Αρθρογράφος Nikolaos Kampouris

Αφαντοι οι γονείς της 11χρονης Ιωάννας στο τρισάγιο για τη μνήμη της - Έξαλλος ο ιερέας

Τρισάγιο για τα εννιάμερα της 11χρονης Ιωαννας που βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από βραχώδη περιοχή στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά τελέστηκε το βράδυ της Τετάρτης στο νεκροταφείο του Μουζουρά.

Στα εννιάμερα για τη μνήμη του μικρού κοριτσιού έδωσαν το παρόν ελάχιστοι συγγενείς από τη μεριά του πατέρα ωστόσο από το μνημόσυνο απουσίαζαν οι γονείς της.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr ο πατέρας βρίσκεται στο ψυχιατρείο όπου μεταφέρθηκε για να παρακολουθηθεί από γιατρούς επειδή πριν λίγες μέρες προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του και να πέσει από το

σημείο που έπεσε η κόρη του.

Την ίδια στιγμή είναι άγνωστο το που βρισκόταν η μητέρα της 11χρονης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πηγές αναφέρουν ότι η μητέρα δεν έχει πάει ακόμα να δει το μνήμα της κόρης της ή να ανάψει το καντηλάκι στον τάφο.

Κατόπιν εισαγγελικής εντολής τα δύο αδερφάκια της

Ιωάννας έχουν απομακρυνθεί προσωρινά από τη μητέρα τους και βρίσκονται σε κοινωνική δομή έως ότου τελειώσει η έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μητέρα Ιωάννας: «Το παιδί μου δεν αυτοκτόνησε»

Την ίδια στιγμή, η μητέρα της Ιωάννας μέσω του δικηγόρους της κ. Λύτρα αποκλείει το ενδεχόμενο η κόρη της να προσπάθησε να αυτοκτονήσει και κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια ή για δυστύχημα.Καθηγητές του 11χρονου κοριτσιού αναφέρουν ότι η μικρή μαθήτρια δεν είχε δώσει την

εντύπωση ότι θα έκανε κακό στον εαυτό της και ότι ήταν ένα χαρούμενο παιδί παρά το ότι είχε βιώσει κακοποιητικές συμπεριφορές από τον πατέρα της.