Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Αυτό είναι το καμάρι της ΕΛ.ΑΣ. με τις 11 ληστείες

Lisa Scholfield
Αρθρογράφος Nikolaos Kampouris

Αυτό είναι το καμάρι της ΕΛ.ΑΣ. με τις 11 ληστείες

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Σε σοκ βρίσκεται από χθες η ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από τη σύλληψη του αστυνομικού, που, όπως προέκυψε από την έρευνα, εμπλέκεται σε 11 ληστείες, τις οποίες μάλιστα πραγματοποιούσε κραδαίνοντας το υπηρεσιακό του όπλο.

Ο συλληφθείς αστυνομικός, τηφωτογραφία του οποίου εξασφάλισε και παρουσιάζει το zougla.gr, «ειδικευόταν» κυρίως στα χτυπήματα σε βάρος πρατηρίων υγρών καυσίμων και η δράση του εκτείνεται χρονικά, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των συναδέλφων του, από τον Δεκέμβριο του 2019.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, είναι αστυφύλακας, υπηρετεί στηβορειοανατολική Αττική, ενώ κατετάγη στο Σώμα το 2011. Μετά τη σύλληψή του, που έγινε το πρωί τηςΠέμπτηςστην Αγία Παρασκευή από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ο ένστολος, προσπαθώντας να εξηγήσει τις πράξεις του, επικαλέστηκε οικονομικά προβλήματα, τα οποία, όπως είπε, αντιμετωπίζει εδώ και αρκετό καιρό.

Αστυνομικές πηγές, μιλώντας στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, ανέφεραν πως ο συλληφθείς,στα χτυπήματα που πραγματοποιούσε, χρησιμοποιούσε τρεις μηχανές, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι σε μία καταδίωξη που είχε εμπλακεί οδηγούσε τόσο επικίνδυνα και με τόσο υψηλή ταχύτητα που ανάγκασε τους αστυνομικούς που τον καταδίωκαν να ρίξουν ρυθμούς προκειμένου να αποφευχθεί κάποιο σοβαρό ατύχημα.

«Οδηγούσε σαν κασκαντέρ. Περνούσετα κόκκινα σαν

τρελός βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή πολιτών, αλλά και των αστυνομικών που τον καταδίωκαν» σημείωσαν χαρακτηριστικά.

Λίγο πριν τη σύλληψή του είχε διαπράξει δύοένοπλες ληστείες σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Περιστέρι και σε περίπτερο στο Γαλάτσι, από όπου αφαίρεσε συνολικά 690ευρώ.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι από τον περασμένο Δεκέμβρηείχε διαπράξει άλλες εννέαένοπλες ληστείες σε οχτώπρατήρια υγρών καυσίμων και σε περίπτερο, σε Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Ηλιούπολη και Γαλάτσι, από όπου αφαίρεσε συνολικά περίπου 4.400ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ

Αρθρογράφος

Nikolaos Kampouris

Ο Νικόλαος Καμπούρης ειναι ο υπεύθυνος της ιστοσελίδας. Αν εχετε ιστοσελίδα και σας ενδιαφέρει συνεργασία η ακόμα και να διαφημιστείτε στον ιστότοπο μας στείλτε μήνυμα . Περιμένουμε τις προτάσεις σας