Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ελένη Φουρέιρα: Ο Σάκης Ρουβάς την έβαλε να αρμέξει προβατίνα [βίντεο]

Lisa Scholfield
Αρθρογράφος Nikolaos Kampouris

Ελένη Φουρέιρα: Ο Σάκης Ρουβάς την έβαλε να αρμέξει προβατίνα [βίντεο]

Ο Σάκης Ρουβάς προσκαλεί την Ελένη Φουρέιρα στη φύση και της αναθέτει μια σειρά από δοκιμασίες της υπαίθρου.

Το νέο επεισόδιο του «Άντεξες;», της διαδικτυακής εκπομπής του Σάκη Ρουβά, τα έχει όλα: αγώνες με τρακτέρ, όργωμα χωραφιού και άρμεγμα προβατίνας. Ο Σάκης Ρουβάς και η Ελένη Φουρέιρα σηκώνουν μανίκια για να ριχτούν στην πιο βουκολική μονομαχία, όπως δεν τους έχουμε ποτέ φανταστεί.

Βίντεο: Οι δοκιμασίες του Ρουβά στην Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα καλείται να μαζέψει το ποιμνίο στο μαντρί, να επιδοθεί σε αγώνες ταχύτητας με τρακτέρ και τέλος να αρμέξει μια προβατίνα. Αντίπαλός της και στις τρεις δοκιμασίες, ο Σάκης Ρουβάς.

Η Ελένη Φουρέιρα θέλει ο άνδρας να είναι έξυπνος

Πριν όμως τις δοκιμασίες στην εξοχή, ο Σάκης Ρουβάς ανακρίνει την

Ελένη Φουρέιρα με μια σειρά από γρήγορες και καθημερινές ερωτήσεις. «Γενικά δεν μου αρέσουν τα ψέμματα, δεν λέω... αλλά ένα ψέμα για καλό, είπα πριν από ένα μήνα» απαντά για παράδειγμα η τραγουδίστρια στην ερώτηση «πότε είπε τελευταία φορά ψέματα;».

Όσο για τις οδηγικές της ικανότητες; Η Ελένη Φουρέιρα ορκίζεται πως δεν κάνει παραβάσεις του ΚΟΚ και προσέχει. «Ίσως να πάω ανάποδα σε στενό, χωρίς να το έχω καταλάβει γιατί ήταν ζωγραφισμένη η πινακίδα» συμπληρώνει.

Συνεχίζοντας να απαντά σε ερωτήσεις του Σάκη Ρουβά, η Ελένη Φουρέιρα αναφέρει πως το τελευταίο θέμα στις ειδήσεις που την καθήλωσε, ήταν ο μεγάλος σεισμός στην Αλβανία. Επίσης, θέλει ο άνδρας να είναι έξυπνος, ενώ κλαίει συχνά κάτι που τη βοηθά να αποσυμφορίζεται.