Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Γέλιο μέχρι δακρύων: Η τρελή φάρσα του Πούμπουρα στον Τρύφωνα Σαμαρά [βίντεο]

Lisa Scholfield
Αρθρογράφος Nikolaos Kampouris

Γέλιο μέχρι δακρύων: Η τρελή φάρσα του Πούμπουρα στον Τρύφωνα Σαμαρά [βίντεο]

Χαμός έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του «Βest Friend’s Fear» με την πλάκα που σκάρωσε ο Σάββας Πούμπουρας στον Τρύφωνα Σαμαρά.

Στο νέο αυτό παιχνίδι με φάρσες σε διάσημους Έλληνες, ο παρουσιαστής Σάββας Πούμπουρας κάνει ότι μπορεί για να ξεγελάσει τους διάσημους φίλους του, φέρνοντάς τους σε δύσκολες στιγμές, αλλά επεμβαίνοντας πάντα στην κατάλληλη στιγμή.

Η πλάκα στον Τρύφωνα Σαμαρά

Στο χθεσινό επεισόδιο, το «θύμα» ήταν ο γνωστός κομμωτής Τρύφωνας Σαμαράς, που κλήθηκε να πάει στο Κορωπί για να χτενίσει μία κοπέλα που βρίσκεται κλεισμένη μέσα σε ένα γυάλινο κουβούκλιο για ιατρικούς λόγους. Ο αδερφός της κοπέλας έπρεπε να φύγει από το σπίτι και έτσι ο Τρύφωνας Σαμαράς έπρεπε να μείνει μόνος του μαζί της για να την χτενίσει.

Κάποια στιγμή και σύμφωνα με το σενάριο, η κοπέλα άρχισε να μην νιώθει καλά και ο Τρύφωνας Σαμαράς ντυμένος με μια κίτρινη ειδική στολή και μάσκα στο πρόσωπό του, μην μπορώντας να κάνει κάτι άλλο, μπαίνει στον ειδικό χώρο για να την βοηθήσει. Χωρίς να ξέρει τι πρέπει να κάνει και ακολουθώντας τις οδηγίες της ασθμαίνουσας ασθενούς, ο Τρύφωνας Σαμαράς αρχίζει να παίρνει διάφορα μηχανήματα – όπως την φιάλη οξυγόνου και άλλα – σε μια προσπάθεια να την κάνει να νιώσει καλύτερα. Προσπαθεί μέχρι και τεχνητή αναπνοή να της κάνει μέχρι την στιγμή που στο δωμάτιο μπαίνει ο αδερφός της και αρχίζει να του φωνάζει «Τι κάνεις εκεί;» με τον κομμωτή να έχει μείνει κόκκαλο και να του φωνάζει «Θα μας δείρεις κιόλας;».

Την στιγμή που ετοιμάζονται να πιαστούν στα χέρια, επεμβαίνει ο Σάββας Πούμπουρας, με τον Τρύφωνα Σαμαρά να μην μπορεί να το πιστέψει ότι

πρόκειται για πλάκα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ