Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Λάουρα Νάργες: Η οργισμένη απάντησή της στα κακόβουλα σχόλια για τα παραπανίσια κιλά της!

Lisa Scholfield
Αρθρογράφος Nikolaos Kampouris

Λάουρα Νάργες: Η οργισμένη απάντησή της στα κακόβουλα σχόλια για τα παραπανίσια κιλά της!

Με tag #bodyshaming σε μια μακροσκελή ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram, η Λάουρα Νάργες εξηγεί για ποιους λόγους δεν την αφορούν τα σχόλια για τα επιπλέον κιλά της.

«Αυτό προσπαθώ να μου λέω, ότι δεν με νοιάζει, δεν με αφορούν τα σχόλια που επικρατούν για την σωματική μου κατάσταση.

Όχι όμως πως μου είναι εύκολο, προσπαθώ να έρθω σε μια ισορροπία με μένα σχετικά με αυτό το ζήτημα από τα σχολικά μου χρόνια (βλέπετε, το σωματότυπό μου ήταν πάντα διαφορετικό από αυτό που είχαν οι Γερμανίδες φίλες και συμμαθήτριες μου, πιο «μεσογειακό» θα το πω...).

Γι’αυτό λοιπόν, νομίζω πως δεν πρέπει να νοιάζονται ούτε εκείνοι, καλοπροαίρετοι και μη, και να μην ασχολούνται με το τι φαγητό τρώω, πότε, που και γιατί. Είναι το δικό μου κορμί και αποφασίζω εγώ. Ας σταματήσει αυτή η ανάγκη που σώνει και ντε πρέπει να είμαστε όλες και όλοι «κομμάτια» και «κόκκαλο» επειδή θεωρείται αρχικά από τα μίντια και την μόδα ιδανικό ομορφιάς. Το λέω και ας δουλεύω σε αυτόν τον χώρο που δουλεύω.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ

Είμαι αυτή που είμαι προφανώς, «καμπυλωτή» και «μπαμπάτσικη» όπως λένε και πρέπει να είναι οκ. Αν θα αλλάξω κάτι θα το κάνω επειδή μου το επιβάλλει η υγεία μου. Μην αφήνετε κανέναν να μειώνει την αξία σας αν τυχόν διαφέρετε στα κιλά και στους πόντους της μεζούρας που θέλουν εκείνοι να έχετε. Είμαι μαζί σας σε αυτόν τον αγώνα» σχολίασε η ίδια, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στα κακόβουλα σχόλια που έχουν κάνει κάποιοι για τη σιλουέτα της.