Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Μήνυση του TUS κατά του Mad Clip για απειλή, εκβίαση και διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων

Lisa Scholfield
Αρθρογράφος Nikolaos Kampouris

Μήνυση του TUS κατά του Mad Clip για απειλή, εκβίαση και διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων

Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον TUS και τον Mad Clip - Δύο εκπροσώπους της ελληνικής ραπ σκηνής

Άγρια κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε δύο εκπροσώπους της ελληνικής ραπ σκηνής, τονTUSκαι τονMad Clip, με την υπόθεση να έχει πάρει ήδη το δρόμο της δικαιοσύνης. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλειο TUS σε μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του Mad Clip,ήταν τέλος Νοεμβρίου όταν βγαίνοντας από το στούντιο ηχογραφήσεων του βρέθηκε αντιμέτωπος με μια ομάδα νεαρών, οι οποίοι στράφηκαν εναντίον του. Εκείνος κατευθύνθηκε προς τη μηχανή του και τράπηκε σε φυγή.

Η κόντρα ανάμεσά τους φαίνεται να έχει φτάσει στα άκρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» καθώςο Mad Clip βρέθηκε ακόμα κι έξω από το σπίτι του TUS το ίδιο βράδυ, σύμφωνα με τα όσα έχει καταγγείλει στις Αρχές ο δεύτερος. Από τότε, σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε ο TUS, ο Mad Clip βρέθηκε έξω από το στούντιο ηχογραφήσεων δίνοντας μάλιστα σε story που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη διεύθυνση, καλώντας τους θαυμαστές του να

βρεθούν εκεί.

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περιτριγυρισμένος από θαυμαστές του. Την ίδια μέρα δημοσίευσε στο Instagram βίντεο στο οποίο καταγράφονται αστυνομικοί που βρίσκονται έξω από το στούντιο, ενώ στράφηκε κατά του TUS, χλευάζοντάς τον. Ο TUS κατέθεσεμήνυση κατά του Mad Clip για απειλή, εκβίαση και διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων και βιαιοπραγίες.

Δειτε το βιντεο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ