Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Νεαρος ξεφτιλιζει τον Νίκο Εισαγκελατο - Δεν ηξερε τι να απαντησει ο παρουσιαστης της ενημερωσης

Lisa Scholfield
Αρθρογράφος Nikolaos Kampouris

Νεαρος ξεφτιλιζει τον Νίκο Εισαγκελατο - Δεν ηξερε τι να απαντησει ο παρουσιαστης της ενημερωσης

Μια διαφορετική τηλεοπτική προσέγγιση είχε στον αέρα ο Νίκος Ευαγγελάτος απέναντι σε έναν πολίτη που πλησίασε την κάμερα και εξέφρασε με αιχμηρό τρόπο την άποψη του για τις ενέργειες της κυβέρνησης.

Μετά τις έντονες αντιδράσεις στα social media κατά του

δημοσιογράφου Νίκου Ευαγγελάτου που «έκοψε» και επέκρινε πολίτη που φώναξε υβριστικό σύνθημα για τον πρωθυπουργό μέσα από την κάμερα της εκπομπής του, σήμερα έδωσε τον λόγο σε έναν πολίτη, ο οποίος με ευγενικό τρόπο, αλλά ταυτόχρονα αιχμηρό έριξε τα

πυρά του στην κυβέρνηση μιλώντας για τις ελλείψεις στο ΕΣΥ, την ώρα που δίνονται χρήματα σε συναυλία στον Λυκαβηττό και στον χριστουγεννιάτικο στολισμό.

Νίκος Ευαγγελάτος: Η στιγμή που νεαρός κατακεραυνώνει στον τηλεοπτικό αέρα την κυβέρνηση

Όλα ξεκίνησαν, όταν ένας νεαρός πολίτης, αντιλήφθηκε τη ζωντανή σύνδεση και πλησίασε την κάμερα, ο Νίκος Ευαγγελάτος ζήτησε από τη δημοσιογράφο που βρισκόταν στο σημείο να δώσει «επιστροφή» στον νεαρό πολίτη.

Ο νεαρός μεταξύ άλλων δήλωσε: «Υπάρχουν τρομερές ελλείψεις προσωπικού στον νοσοκομειακό τομέα, έχουν γίνει πάρα πολλές απολύσεις τα τελευταία χρόνια, η χρηματοδότηση είναι ελλιπέστατη και πάει σε ένα σωρό βλακείες. Σε περισσότερους αστυνομικούς, σε

οχήματα άχρηστα, σε ένα σωρό φωτάκια και λαμπιόνια στο κέντρο της Αθήνας όλη την ώρα, σε μάσκες που δεν κάνουν για πουθενά και υπάρχουν ένα σωρό θέματα που η κυβέρνηση δεν ασχολείται. Ασχολείται με φανφάρες δεξιά και αριστερά και όχι στην ουσία».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: