Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Στεναχώρια σε ολη την Ελλάδα - Χώρισαν Παππάς και Αθηνά New York πριν απο λιγες ωρες

Lisa Scholfield
Αρθρογράφος Nikolaos Kampouris

Στεναχώρια σε ολη την Ελλάδα - Χώρισαν Παππάς και Αθηνά New York πριν απο λιγες ωρες

Φήμες για το ότι έχουν χωρίσει οριστικά ο Αλέξης Παππάς και η Αθηνά New York από το Bachelor 2 κυκλοφορούν έντονα τις τελευταίες ώρες.

Ούτε ο δεύτερος Έλληνας εργένης φαίνεται να

βρήκε τελικά το άλλο του μισό στο Bachelor! Όλοι θυμόμαστε το love story του Βασιλάκου και της Νικολέτας με τον άσχημο χωρισμό τους. Κάτι τέτοιο συνέβη σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda’s blog και μεταξύ του Αλέξη Παππά και της Αθηνάς.

Η ρήξη στην σχέση τους ξεκίνησε πριν

από λίγες ημέρες σύμφωνα με το Vanda’s blog.

Το τέλος του αγαπημένου ζευγαριού από το Bachelor 2

Το ζευγάρι πέρασε τις πρώτες του Χριστουγεννιάτικες διακοπές ξεχωριστά αφού η Αθήνα επέστρεψε στην Αμερική και ο Αλέξης Παππάς έμεινε πίσω στην Ελλάδα με την οικογένειά του. Τότε, μάλιστα, λόγω της απόφασης αυτής, έπεσε και ο πρώτος καυγάς μεταξύ τους.

Έχουν περάσει ήδη

κοντά στις 3 εβδομάδες και η Αθηνά δεν έχει επιστρέψει Η σχέση από απόσταση δεν πήγε καλά.. Έκρυβε πολλές παγίδες και πολλά πράγματα που ο καθένας ξεχωριστά αλλά και οι δυο μαζί παράλληλα δεν μπορούσαν να διαχειριστούν.

Σοβαρό ρόλο στην απόφαση αυτή έπαιξε και η έντονη δραστηριότητα της Αθηνάς στα social media. Ο Αλέξης Παππάς είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει υπερβολική συμπάθεια στο

instagram. Το χρησιμοποιεί κυρίως για την δουλειά του. Δεν μπορούσε, λοιπόν, να διαχειριστεί το γεγονός πως όπου σταθεί κι όπου βρεθεί η Αθηνά είναι με ένα κινητό στο χέρι και αλληλεπιδρά με τους 276Κ.

Δεν είναι μαζί, εδώ και λίγες ημέρες, αλλά το πότε και πως θα το αποκαλύψουν είναι δικό τους θέμα.