Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή είχε ο Μέμος Μπεγνής [βίντεο]

Lisa Scholfield
Αρθρογράφος Nikolaos Kampouris

Τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή είχε ο Μέμος Μπεγνής [βίντεο]

Ο Μέμος Μπεγνής μίλησε στην κάμερα του Alpha για το τροχαίο ατύχημα που είχε πρόσφατα με τη μηχανή του.

Η εκπομπή «Happy Day» βρέθηκε στα παρασκήνια της παιδικής παράστασης «Βουτιά στον Βυθό» που ξεκινά στις 2 Νοεμβρίου στο θέατρο Παλλάς, σε σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού. Ο Μέμος Μπεγνής με αφορμή τη συμμετοχή του στην παράσταση, μίλησε στην κάμερα και αποκάλυψε, πως καθώς ερχόταν για τη φωτογράφιση είχε ένα ατύχημα με τη μηχανή του. Ο ίδιος εξήγησε, ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό και δεν χτύπησε πολύ, μόνο λίγο στο πόδι του, αφού η μηχανή έπεσε πάνω του.

Μέμος Μπεγνής: Η μηχανή έπεσε πάνω μου -Φορούσα κράνος

Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός είπε: «Με έκλεισε μια κοπέλα με το αυτοκίνητό της και με έριξε αριστερά και έπεσα στην άσφαλτο. Δε χτύπησα πολύ. Λίγους μώλωπες στο πόδι το δεξί γιατί έπεσε πάνω μου η μηχανή. Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά. Φόραγα και κράνος, παιδιά πολύ σημαντικό πάντα να φοράμε κράνος. Πολύ συνεργάσιμη και η άλλη πλευρά. Τα βρήκαμε».

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του Μέμου Μπεγνή

Ο Μέμος Μπεγνής αποκάλυψε στην εκπομπή Happy Day ότι είχε ένα τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του, καθώς πήγαινε στη φωτογράφιση της παράστασης, στην οποία συμμετέχει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Αρθρογράφος

Nikolaos Kampouris

Ο Νικόλαος Καμπούρης ειναι ο υπεύθυνος της ιστοσελίδας. Αν εχετε ιστοσελίδα και σας ενδιαφέρει συνεργασία η ακόμα και να διαφημιστείτε στον ιστότοπο μας στείλτε μήνυμα . Περιμένουμε τις προτάσεις σας